Prima pagină » Cum atacă toamna Kanal D. Dan Negru, Denise Rifai și trei seriale turcești Evenimentul Zilei

Cum atacă toamna Kanal D. Dan Negru, Denise Rifai și trei seriale turcești Evenimentul Zilei

de Roboțelul @ iDOR.info
cum-ataca-toamna-kanal-d.-dan-negru,-denise-rifai-si-trei-seriale-turcesti-evenimentul-zilei

Sezonul de toamnă la Kanal D. Postul de televiziune deținut de turcii de la Dogan pregătește lansarea grilei de programe pentru sezonul de toamnă. Urmăritorii postului vor vedea trei seriale turceşti, două emisiuni cu Dan Negru, „Casa iubirii”, dar și interviurile cu Denise Rifai. Lansarea greilei de toamnă va avea loc săptămâna viitoare, conform informațiilor furnizate de reprezentanții postului.

Moderatorul Dan Negru va fi prezent în grila Kanal D cu două emisiuni. Cea dintâi, „Jocul cuvintelor”, va debuta din 30 august. Show-ul va fi difuzat în zilele de miercuri, joi şi vineri, de la 22.30.

„Tu urmezi!” a doua emisiune prezentată de Dan Negru, va fi difuzată în prime-time, în fiecare duminică seara. Data de lansare a fost stabilită pentru 10 septembrie.

Emisiunea prezentată de Denise Rifai, „40 de intrebari” va fi difuzată și în această toamnă, show-ul ajungând la cel de-al patrulea sezon de la lansate. Data premierei nu a fost încă stabilită, urmând să fie anunțată curând.

Denise Rifai revine în grila Kanal D
Sursa foto. Kanal D

Sezonul de toamnă la Kanal D

„Asta-i România!” este o emisiune de reportaje prezentată de Mihai Ghiţă. Show-ul revine cu un nou sezon, din 3 septembrie, de la 14:30.

„ROventura” va intra în grila Kanal D începând cu ziua de sâmbătă, 2 septembrie, la ora 15:00.

Reality show-ul „Casa iubirii” continuă, cu Andreea Mantea, în rol de amfitrion. Emisiunea va fi difuzată de luni până vineri, de la 10:00 şi de la 16:30, şi în weekend-uri, de la 16:00 şi de la 19:00.

Și Ernest și-a găsit loc în grilă cu două emisiuni. Cea dintâi, „Ochii din umbra” va fi difuzată în fiecare duminică de la 23.00. Cea de-a doua emisiune, „În căutarea adevărului”, a fost programtă de luni până vineri, de la 13.00.

Conform noii structuri de program, stația de televiziune va difuza trei seriale turcești, în fiecare zi a săptămânii. De luni până sâmbătă, spectatorii postului vor urmări câte un episod din fiecare producție.

Un nou serial turcesc, „Secrete de familie” va debuta pe 30 august, începând cu ora 20.00. Este o producţie realizată de cei care au lansat și „Dragoste infinită”/ original: „Kara Sevda”. Acest serial a fost considerat un mare succes de piață.

Serialul „Melek”, altă producţie turcească, continuă continuă cu noi episoade, în fiecare luni și marți. Ora de începere a fost stabilită tot la 20.00.

Al treilea serial, difuzat de Kanal D, este „Preţul fericirii”, ce a fost program în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00.

Grila Kanal D, din această toamnă

Pe zile, grila postului de televizune Kanal D va avea următorul format:

  • Luni

Melek, de la 20.00

  • Marţi

Melek, de la 20.00

  • Miercuri

Secrete de familie, de la 20.00

Jocul cuvintelor, de la 22.30

  • Joi

Secrete de familie, de la 20.00

Jocul cuvintelor, de la 22.30

  • Vineri

Secrete de familie, de la 20.00

Jocul cuvintelor, de la 22.30

  • Sâmbătă

Preţul fericirii, de la 20.00

  • Duminică

Asta-i România, de la 14.30

Emisiunea Tu urmezi, prezentată de Dan Negru, de la ora 20.00
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cum atacă toamna Kanal D. Dan Negru, Denise Rifai și trei seriale turcești Evenimentul Zilei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google