Prima pagină » Cum făcea sex Suleyman Magnificul cu cadânele din harem. Incredibil ce trebuiau să facă femeile, pentru a-l satisface

Cum făcea sex Suleyman Magnificul cu cadânele din harem. Incredibil ce trebuiau să facă femeile, pentru a-l satisface

de Roboțelul @ iDOR.info
cum-facea-sex-suleyman-magnificul-cu-cadanele-din-harem.-incredibil-ce-trebuiau-sa-faca-femeile,-pentru-a-l-satisface

Probabil ar fi destul de dificil să găsim în lume vreun bărbat căruia să nu îi fi trecut prin minte, măcar odată în viață, fantezia unui harem turcesc. În perioada recentă, seriale precum „Suleyman Magnificul” au adus în prim-plan această instituție din trecut, însă, după cum ne putem imagina, multe detalii au trebuit să fie schimbate, ori ignorate, pentru ca haremul să pară ceva mai „prietenos” pentru telespectatorii de-a lungul globului. Iar unele astfel de detalii ignorate sunt absolut incredibile!

Seriale precum „Suleyman Magnificul” au adus haremul în prim-plan

Seriale precum „Suleyman Magnificul” au adus haremul în prim-plan

Probabil că am observa destul de rapid cât de dificil ar fi să găsim în lume vreun bărbat căruia să nu îi fi trecut prin minte, măcar odată în viață, fantezia de a avea un harem turcesc. În ultimii ani, seriale precum „Suleyman Magnificul” au adus în prim-plan din nou această instituție din trecut, însă, după cum poate ne și imaginam deja, multe detalii au trebuit să fie schimbate, ori ignorate, de către producători, pentru ca haremul să pară ceva mai „prietenos” pentru telespectatorii de-a lungul globului. Iar potrivit celor de la Wowbiz.ro, unele astfel de detalii ignorate sunt absolut incredibile!

În primul rând, multe dintre cadânele din harem puteau să moară virgine, de bătrânețe, deoarece numărul acestora era atât de mare, încât sultanul nu avea timp pentru fiecare în parte. Conduse de către mama sultanului, aceste femei erau considerate a fi sacre, iar majoritatea proveneau din culturi diferite, fiind virgine atunci când intrau în harem.

Secretele incredibile din harem

Potrivit experților, se pare că exista o apreciere pentru cadânele care care aveau o anumită experiență cu secretele sexuale ale culturii otomane. Se pare că actul sexual avea ca scop principal plăcerea bărbatului, iar pentru a intra în grațiile sultanului, femeile începeau prin a-i săruta zone importante de pe corp, cum ar fi lobul urechii, sfârcurile, sau pieptul.

De asemenea, o altă metodă folosită de către femeile din harem era controlarea mușchilor vaginali. Se pare că acestea puteau să își contracte pereții vaginali, reușind să ofere o plăcere intensă sultanului, în timpul actului sexual.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cum făcea sex Suleyman Magnificul cu cadânele din harem. Incredibil ce trebuiau să facă femeile, pentru a-l satisface

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google