Prima pagină » Cum te comporți în social media, în funcție de zodie

Cum te comporți în social media, în funcție de zodie

de Roboțelul @ iDOR.info
cum-te-comporti-in-social-media,-in-functie-de-zodie

Nu contează dacă oamenii care se încadrează în zodia Gemeni sunt fericiți sau triști, vei crede întotdeauna că se simt bine. Nu le place niciodată să se comporte ca și cum ceva îi deranjează și vor posta nenumărate fotografii pentru a dovedi acest lucru.

Uneori, se pare că trăiesc o realitate falsă prin obiectivul camerei lor. Așadar, atunci când vezi pe cineva trăind o viață incredibil de glorioasă pe feedul tău Instagram, există șanse mari ca persoana respectivă să fie Gemeni și există o șansă și mai mare ca lucrurile să nu fie atât de impecabile cum par.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Într-o zi, postările unui Rac vor fi pline de bucurie, iar în următoarea, vor fi complet opusul. Postările lor sunt pline de contradicții, deoarece emoțiile lor tind să fluctueze. Ei au o afinitate puternică pentru trecut, motiv pentru care îi vezi că au atât de multe „TBT”.

Leu (23 iulie – 23 august)

Un Leu postează mereu poze cu prietenii, deoarece acest semn tinde să fie plin de fluturi sociali. Și poți conta întotdeauna pe un Leu pentru un colaj de ziua de naștere, chiar dacă imaginile sunt mai mult despre el.

La capătul opus al spectrului, ei pot fi auto-centrați, așa că nu fi surprinsă dacă găsești o grămadă de selfie-uri pe fluxurile lor. Vor face tot ce este necesar pentru ca imaginea lor să arate cât mai grozav posibil.

Fecioară (24 august – 22 septembrie)

Oamenii sub semnul Fecioarei sunt cunoscuți a fi perfecționiști, așa că nu este surprinzător că sunt copleșiți de rețelele sociale.

Au nevoie de mult timp atunci când se decid asupra subtitrărilor și nu există nicio ajustare a filtrului prea mică. Fotografiile lor nu sunt live până când nu sunt absolut perfecte.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Dacă cineva postează în mod constant fotografii cu o persoană semnificativă, poți să pariezi că această persoană este o Balanță. Oamenii din această zodie au nevoie de sprijinul constant al unui iubit sau al iubitei, ceea ce explică de ce feedurile lor sunt pline de poze de cuplu.

La fel, acesta este motivul pentru care feedurile lor vor fi pline de fotografii, tweet-uri și citate în perioadele întunecate în care nu sunt într-o relație.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul este peste tot când vine vorba de rețelele sociale. Sunt cele mai emoționante dintre toate semnele și cele mai competitive.

Deci, indiferent dacă postează o mulțime de citate sau orice lucru care le va câștiga aprecieri, postările lor vor inunda cronologia cu dovada că sunt emoționali și competitivi.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Oamenii sub semnul Săgetător iubesc postările pline de umor, indiferent dacă sunt brutal de sinceri sau doar pentru plăcere. Nu se ascund niciodată. Tot ceea ce postează va fi o reflectare a lor, deoarece le place să-i distreze pe toți.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii sunt prea preocupați de aspectul lor, așa că pun mult prea mult accent pe cantitatea de „like-uri” pe care le primesc. Nu le pasă dacă fotografia este ceva ce doresc cu adevărat să posteze, dacă va câștiga opinii sociale.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Oamenii sub semnul Vărsător vor posta orice vor oricând vor. Nu le pasă ce are de spus altcineva și vor posta în mod continuu citate controversate și fotografii ascuțite fără să se gândească.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii prosperă în timpul adunărilor sociale, așa că vei vedea fotografii cu ei oriunde ar merge. Sunt suflete creative prin natura lor, așa că poți să pariezi că postează o mulțime de citate pentru a-i inspira pe alții. Deoarece sunt atât de creativi, poți să pariezi că petrec mult timp pentru a se decide asupra filtrelor.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cum te comporți în social media, în funcție de zodie

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google