Prima pagină » Kate Middleton a renunțat la pantofi în cadrul interviului cu Roman Kemp. Motivul care a determinat-o pe soția Prințului William să facă acest gest

Kate Middleton a renunțat la pantofi în cadrul interviului cu Roman Kemp. Motivul care a determinat-o pe soția Prințului William să facă acest gest

de Roboțelul @ iDOR.info
kate-middleton-a-renuntat-la-pantofi-in-cadrul-interviului-cu-roman-kemp.-motivul-care-a-determinat-o-pe-sotia-printului-william-sa-faca-acest-gest

Kate Middleton a renunțat la pantofi în cadrul interviului cu Roman Kemp, pe care l-a avut în urmă cu câteva luni. Cunoscutul crainic de radio din UK a dezvăluit în cadrul unor declarații motivul care a determinat-o pe soția Prințului William să facă acest gest.

Alina Drăgușin

Alina Drăgușin

Publicat: 27 august 2023, 7:13

Nu este pentru prima dată când Ducesa de Cornwall alege să se descalțe în public. În urmă cu șapte ani, pe când se aflau într-un tur în India, Alteța Sa Regală și Prințul William și-au scos pantofii în semn de respect pentru Mohandas Gandhi, părintele independenței Indiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a renunțat la pantofi în cadrul interviului cu Roman Kemp

În vârstă de 41 de ani, Kate Middleton este cunoscută pentru colecția impresionantă de perechi de încălțăminte pe care o are. În dressingul Ducesei de Cornwall există și pantofi sport, nu doar eleganți, cu toc sau casual.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Pe 11 aprilie 2016, Kate Middleton și Prințul William au vizitat Gandhi Smriti, un muzeu dedicat lui Mahatma Gandhi, despre care se știe că și-a petrecut în acest loc ultimele 144 de zile din viață
Ducii de Cornwall și-au scos pantofii când au vizitat în 2016 Gandhi Smriti, un muzeu dedicat lui Mahatma Gandhi / Getty Images

Soția Prințului William a acceptat să îi dea un interviu lui Roman Kemp la începutul acestui an. La scurt timp după ce a ajuns în locul stabilit pentru declarații, Kate Middleton a ales să renunțe la pantofi.

Jurnalistul e convins că gestul Ducesei de Cornwall a fost unul de respect față de părinții lui, întrucât interviul a avut loc în casa acestora. Subiectul a fost criza de sănătate mintală care afectează tinerii din Marea Britanie.

„Am avut o convorbire pe Zoom, doar ea și cu mine. Și ea a spus: «Oh, știi, pot să vin la tine acasă și să îl fac acolo». Iar eu am spus: «Nu, hai să mergem la părinții mei». Este o casă mai mare. Nu vreau să aduc o persoană regală într-un apartament din Vauxhall“, a povestit Roman Kemp pentru publicația The Times. Crainicul de radio a mai precizat că soția Prințului William s-a descălțat la ușă. Mai exact dinainte să pășească în casa părinților lui. Este vorba despre artiștii pop Martin Kemp și Shirlie Holliman.

Roman Kemp a povestit pentru jurnaliștii de la The Times că gestul făcut de soția Prințului William l-a surprins. El l-a catalogat drept „respectuos“.

Kate Middleton și Prințul William s-au descălțat în timpul turului făcut în India

În aprilie 2016, Kate Middleton și Prințul William au avut un tur în Bhutan și în India. Iar pe 11 aprilie, când au vizitat Gandhi Smriti, un muzeu dedicat lui Mahatma Gandhi, ei s-au descălțat. Gestul lor a fost unul de respect față de părintele independenței Indiei, conform People. Mahatma Gandhi și-a petrecut ultimele 144 de zile din viață în acest loc. El a fost asasinat la 30 ianuarie 1948.

Interviul cu Ducesa de Cornwall a fost filmat în bucătăria părinților lui Roman Kemp

„Cel mai amuzant lucru a fost că nu avea pantofi în picioare. Și asta pentru că a fost suficient de respectuoasă, încât să se descalțe la ușă. Asta chiar mi-a rămas în minte pentru că nu vezi niciodată membri ai familiei regale fără pantofi“, a declarat prezentatorul de radio.

În weekendul care a trecut, Kate Middleton a avut o apariție inedită la un festival de muzică. Ea a purtat o bluză cu umerii goi, jeanși negri, iar în picioare a avut pantofi sport. La eveniment, a fost însoțită de Rose Hanbury, iar relația de prietenie dintre ele a stârnit din nou discuții.

Roman Kemp a mărturisit că Ducesa de Cornwall a avut un comportament normal în cadrul interviului. Ea a stat cu familia, inclusiv cu câinii, chiar lângă blatul din bucătărie.

După difuzarea documentarului pe BBC, la începutul acestui an, Ducesa de Cornwall l-a contactat. Roman Kemp a descris apelul venit din partea Familiei Regale Britanice ca fiind „o onoare, dar și unul dintre cele mai ciudate lucruri“.

vezi galeria foto

Te-ar mai putea interesa și
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Kate Middleton a renunțat la pantofi în cadrul interviului cu Roman Kemp. Motivul care a determinat-o pe soția Prințului William să facă acest gest

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă