Prima pagină » Cyberpunk 2077 se pregătește de noi începuturi: Ce înseamnă Update 2.0, când apare

Cyberpunk 2077 se pregătește de noi începuturi: Ce înseamnă Update 2.0, când apare

de Roboțelul @ iDOR.info
cyberpunk-2077-se-pregateste-de-noi-inceputuri:-ce-inseamna-update-2.0,-cand-apare

Nu vei avea nevoie de Phantom Liberty pentru a experimenta cele mai mari schimbări care vin în Cyberpunk.

Prima și singura expansiune a Cyberpunk 2077 va fi lansată luna viitoare, dar, probabil, afacerea mai mare este „Update  2.0” mai mare care vine odată cu ea. CD Projekt Red a vorbit despre modalitățile în care modifică arborii de abilități ale RPG-ului, sistemele de armură și inteligența artificială a poliției încă de la Summer Game Fest.

Probabil cea mai mare revizuire a Cyberpunk este reprezentată de arborii de abilități, care vor avea noi avantaje pentru a completa stilurile de joc care iau locul vechilor actualizări procentuale minuscule. Câteva dintre acestea apar și în trailer – o abilitate de deviere a gloanțelor pentru katane, noi execuții pentru arme de corp la corp, air dash, o abilitate de forță care îți permite să arunci corpuri și o abilitate de revolver.

O actualizare cât un joc nou

Aceste noi avantaje, care vor fi implementate în experiența Vanilla Cyberpunk, sunt separate de un nou arbore de abilități „Relic” exclusiv proprietarilor de Phantom Liberty. Acestea par copleșite, ca să spunem ușor – o actualizare Mantis Blades care îți permite să sari către ținte precum un Left 4 Dead Hunter sau un echivalent Gorilla Arms care îți transformă pumnii în ciocane gravitaționale.

Dacă te gândeai dacă să începi un joc nou în Cyberpunk 2077 în așteptarea Phantom Liberty, sunt oficial convins că este o idee bună.

Ca să nu mai vorbim de celelalte schimbări care, teoretic, vor face misiunile vechi să pară noi. Actualizarea 2.0 adaugă, de asemenea, lupte din mașini, ceea ce înseamnă de fapt câteva lucruri diferite: V poate folosi acum arme în timp ce conduce, poate sparge alte mașini în stilul Watch Dogs pentru a le scăpa de sub control, iar unele mașini sunt de fapt echipate cu arme, deși asta ar putea fi un lucru în Phantom Liberty.

Completarea acelor urmăriri de mașini este NCPD AI nou îmbunătățit, care va urmări, va crea blocaje și va încerca să-l scoată pe V de pe drum. CDPR a parcurs un drum lung de la teleportarea  polițiștilor.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty apare pe 26 septembrie.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cyberpunk 2077 se pregătește de noi începuturi: Ce înseamnă Update 2.0, când apare

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă