Prima pagină » Cyberpunk 2077 nu a uitat de anime: Cum sunt amintite personajele din Edgerunners

Cyberpunk 2077 nu a uitat de anime: Cum sunt amintite personajele din Edgerunners

de Roboțelul @ iDOR.info
cyberpunk-2077-nu-a-uitat-de-anime:-cum-sunt-amintite-personajele-din-edgerunners

Un Redditor a descoperit picturi murale dedicate personajelor din anime-ul excelent al Studio Trigger.

Actualizarea masivă 2.0 a lui Cyberpunk 2077 a introdus o grămadă de completări și modificări la RPG-ul cu împușcături în primă persoană în lume deschisă. Pe lângă noile îmbunătățiri de luptă și un sistem de poliție reînnoit, care îi face pe polițiști mult mai agresivi atunci când te vânează pentru comiterea de infracțiuni, cel mai recent patch revizuiește complet și software-ul cibernetic și avantajele. Pare aproape un joc complet nou, care se întâmplă să includă câteva Easter Eggs pentru anime-ul fantastic – și sfâșietor – Edgerunner.

Atenție urmează spoilere.

Produs de Studio Trigger (Kill la Kill), Edgerunners are loc cu aproximativ un an înainte de evenimentele din Cyberpunk 2077. Povestea îl urmărește pe David „Dee” Martinez, anime-ul cu 10 episoade arată că Dee trece de la un copil ambițios la un mercenar. Se împrietenește cu un grup de alți angajați talentați, dar, ca majoritatea poveștilor din universul Cyberpunk, călătoria trupei se transformă într-o tragedie brutală. Până în momentul în care creditele sunt înregistrate, o singură persoană din echipajul principal este în viață. Și acum, mulțumită actualizării 2.0, ne putem plimba în această tristețe încă o dată.

După cum a observat Redditor FirmAd6452 (prin GamesRadar), Cyberpunk 2077 prezintă picturi murale pentru toți oamenii importanți din viața lui Dee. Dee este acolo, desigur, dar la fel și mama sa Gloria, specialistul în tehnologie Pilar, Dorio și liderul bandei Edgerunners Maine – toți au murit pe parcursul narațiunii anime-ului. Ultima pictură murală este dedicată personajului preferat al fanilor – Rebecca, care a fost zdrobită de Adam Smasher în episodul final. Trădătorul Kiwi, care a conspirat cu antagonistul anime-ului pentru a prinde un membru al echipajului, are și o pictură murală, dar nu vorbim despre ea aici.

Un anime extraordinar

Fiecare dintre aceste tribute holografice este situat în North Oak din districtul Westbrook, o serie de structuri care dețin cenușa locuitorilor Night City. Sub picturile murale sunt linii de text aparent scrise din perspectiva lui Lucy, iubita lui Dee și singura supraviețuitoare a Edgerunners. Omagiul lui Dee, de exemplu, spune: „Nu m-ai dus pe lună, dar ai fost acolo cu mine”, făcând referire la cel de-al doilea episod în care cuplul se aventurează împreună pe lună. Între timp, postul Rebeccăi: „Regret că nu am terminat conversația noastră”, atrăgând atenția asupra episodului final, care îl vede pe Adam Smasher întrerupând violent momentul pe care îl aveau cele două. Din nou, există o linie și pentru Kiwi, dar trădătorii nu au prosperat niciodată.

Nu eram pregătit să mă gândesc din nou la Edgerunners, mai ales la cât de prost s-au terminat lucrurile. Acest Easter Egg nici măcar nu este singurul care face referire la anime. Există abilități în arborii de avantaje modificați care poartă numele personajelor și emblematica jachetă galbenă a lui Dee, dacă vrei ca V să se joace ca el. Deci, deși CD Projekt Red nu are planuri pentru o continuare a anime-ului, cel puțin aceste personaje vor trăi în Cyberpunk 2077.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cyberpunk 2077 nu a uitat de anime: Cum sunt amintite personajele din Edgerunners

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă