Prima pagină » Daniela Nane, disperată! N-a mai dat pe acasă de trei zile! După cine plânge actrița?

Daniela Nane, disperată! N-a mai dat pe acasă de trei zile! După cine plânge actrița?

de Roboțelul @ iDOR.info
daniela-nane,-disperata!-n-a-mai-dat-pe-acasa-de-trei-zile!-dupa-cine-plange-actrita?

Daniela Nane este disperată! De patru zile, frumoasa actriță îl caută fără încetare pe motănelul ei, Charlie, care a fugit de acasă.

Motanul Charlie al Danielei Nane a fugit de acasă Sursa: Instagram

Imaginea 1/6: Motanul Charlie al Danielei Nane a fugit de acasă Sursa: Instagram

Daniela Nane (51 de ani) a anunțat că motanul ei drag, Charlie, a fugit de acasă, de câteva zile bune. La început, actrița a tot sperat că îl va găsi cineva pe motănel, dar căutările s-au dovedit a fi, deocamdată, în zadar.

Daniela Nane, anunț disperat: „S-a pierdut motanul Charlie!”

Motanul ăsta n-a dat pe-acasă de trei zile. Eu înțeleg că sunt pisicuțe în jur și mai lipsea și el câte-o noapte, dar încep să mă îngrijorez. Dacă îl vedeți în zona Piața Victoriei- Piața Dorobanți, vă rog frumos să-mi dați de știre!”, a postat actrița îngrijorată, pe Facebook.

Din păcate, deși iubitorii de animale au tot încercat să dea de urma motanului, acesta nu este de găsit. Așa că, actrița a revenit cu un alt mesaj.

Motanul Charlie e plecat de-acasă. Dacă îl vedeți în zona Dorobanti-Victoriei, vă rog să-mi spuneți. Mulțumesc de gândul bun”, a fost al doilea mesaj, postat de Daniela, care nu a reușit, încă, să dea de urma animăluțului ei drag, nici până acum.

Are un fiu, Codrin!

Daniela Nane este considerată, la 51 de ani, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton. La 20 de ani, Daniela Nane era prima femeie care câştiga titlul „Miss România” după Revoluţie.

Actrița a fost căsătorită până în 2002 cu omul de afaceri Viorel Popa, cu care un copil, Codrin. .

Fiul ei, Codrin, îi seamănă leit! Acesta a practicat scrimă, înot și atletism și este foarte înalt, măsurând 1,94 m. Tânărul face și psihologie investigativă la 23 de ani.

Codrin e talentat în multe domenii, adică e bun și la matematică, e bun și la vorbit în public, e bun și la actorie. E un tânăr foarte inteligent, cu un simț al dreptății foarte accentuat, cu bunăvoință, cu bunătate, tot timpul caută binele suprem al tuturor, când ia decizii.

Ne înțelegem foarte bine, avem încredere unul în altul, vorbim orice”, a mărturisit Daniela Nane, despre fiul ei, la Pro TV.

În 2016, Daniela a devenit soția lui Adrian Cioroianu, fost ministru al Afacerilor Externe.

Daniela Nane este actriță a Teatrului “L.S. Bulandra” din București, Doctor în artele spectacolului (UNATC), regizor și director artistic al Teatrului Muzical AMBASADORII.

Daniela Nane s-a născut la Iași la 29 noiembrie 1971. A studiat actoria la Academia de Teatru și Film București între 1991-1995, a urmat un masterclass în 1994 la Liga Europeană a Institutelor de Artă – Amsterdam & Berlin, iar în 2011 a absolvit “Masterclass Cultură și civilizație japoneză și teatru japonez” la Universitatea din Osaka prin Catedra UNESCO.

În aprilie 2021, a susținut examenul de doctorat la UNATC cu teza “Alternative interpretative ale personajelor shakespeariene născute din analiza universului lor emoțional”. Timp de 15 ani, până în 2020, a fost profesor de actorie pentru copii și regizor la Studio Amena și Școala de Artă Actharsis.

Daniela Nane a pășit în lumina reflectoarelor in 1990, atunci când a câștigat concursul Miss România și a devenit prima participantă din partea României la concursul de frumusețe Miss Universe.

Întoarsă în țară, a intrat la Academia de Teatru și Film, cum se numea atunci UNATC-ul, la clasa profesorilor Mircea Albulescu- Cătălin Naum- Adrian Titieni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Daniela Nane, disperată! N-a mai dat pe acasă de trei zile! După cine plânge actrița?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă