Prima pagină » Daniela Nane, noi detalii despre adopția Fatimei, fetița pianistei Ioana Maria Lupașcu: „O știu de la trei ani! Am întrebat-o înainte și…”

Daniela Nane, noi detalii despre adopția Fatimei, fetița pianistei Ioana Maria Lupașcu: „O știu de la trei ani! Am întrebat-o înainte și…”

de Roboțelul @ iDOR.info
daniela-nane,-noi-detalii-despre-adoptia-fatimei,-fetita-pianistei-ioana-maria-lupascu:-„o-stiu-de-la-trei-ani!-am-intrebat-o-inainte-si…”

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fetița pianistei Ioana Mariei Lupașcu, care a murit recent, a fost luată sub tutela celei mai bune prietene a mamei ei, actrița Daniela Nane. Pianista a lăsat în urmă o fetiță de 13 ani, Fatima Maria. Acum, micuța se află în grija actriței, care deja a făcut primele pregătiri pentru școala fiicei sale adoptive.

Vezi galeria foto Arrow_read_more

Foarte discretă cu viața sa personală, Daniela Nane a evitat să ofere amănunte legate de situația copilei, dar a mărturisit că a luat decizia de a o adopta după ce a vorbit cu Fatima, care-și dorește la el de mult să rămână în grija sa.

Daniela Nane ne-a mai sus că o cunoaște pe fiica regretatei pianiste încă de când aceasta avea 3 ani. Actrița are un băiat, în vârstă de 23 de ani, care nu mai locuiește însă cu ea.

„Am întrebat-o înainte, își dorește acest lucru la fel de mult ca mine. Nu pot da amănunte despre viața unui copil. O știu de la 3 ani. Fiul meu e mare, nu mai locuiește cu noi’, a spus Daniela Nane pentru CANCAN.RO.

Citește și:Daniela Nane recunoaște că a fost hărțuită sexual în carieră, după confesiunea Vioricăi Vodă de la Premiile Gopo: „Am trăit asta. Mi s-a întâmplat și în facultate, și în teatru, și în film / EXCLUSIV

Citește și:Cum a reacționat Cătălin Măruță, în direct, când fiica Andreei Marin și-a făcut apariția în emisiunea lui de la PRO TV: „Când a intrat Violeta am simțit nevoia să mă îndrept…

Daniela Nane a făcut primele pregătiri pentru fiica pianistei Ioana Maria Lupașcu

Ioana Maria Lupașcu a încetat din viață pe 31 august, la vârsta de 45 de ani. Aceasta a pierdut lupta cu cancerul și a lăsat în urmă o fată de 13 ani, Fatima Maria, adoptată de Daniela Nane.

‘Prieteni, fetița Ioanei Maria Lupașcu va rămâne cu mine. Nu e singură pe lume, cum s-a spus, are niște verișoare și nepoate de gradul 4-5, cu care va ține legătura, a apărut și un frate vitreg, de 19 ani, pe care tocmai l-a cunoscut.

Am văzut postări cu contul meu de ONG către oameni care ar vrea să ajute. Evident că banii sunt bineveniți întotdeauna, dar trebuie să știți că situația nu e disperată și avem încredere că Bunul Dumnezeu va rândui.

Trebuie să ne adaptăm la noua viață, să rezolvăm cu actele în instanță, să găsim un apartament în care să locuim împreună, într-o zonă mai aproape de restul familiei mele, astea sunt acum prioritățile. Ne adunăm un pic și le așezăm pe toate. Vă mulțumim din suflet pentru susținere!’, a anunțat Daniela Nane pe Facebook.

Daniela Nane și a luat deja în serios rolul de mămică adoptivă, apropiații actriței fiind emoționați de gestul minunat făcut de aceasta pentru fetița rămasă fără mamă.

‘Daniela i-a cumpărat deja rechizitele micuței, Fatima se pregătește de școală, intră în clasa a Vlll-a, este un copil frumos și bun.Daniela nu este speriată de noul rol, de mămică adoptivă, ea a mai crescut un copil, pe fiul ei, Codrin, are experiență.

Este tare fericită și se implică cu tot sufletul să îi facă fetiței viața frumoasă, după acest mare necaz. Deja locuiesc împreună, iar în această perioadă Daniela se ocupă și de actele de tutelă!’, a declarat un apropiat al Danielei Nane pentru Playtech.ro.

Libertatea.ro

dinpopor.ro

gsp.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Daniela Nane, noi detalii despre adopția Fatimei, fetița pianistei Ioana Maria Lupașcu: „O știu de la trei ani! Am întrebat-o înainte și…”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă