Prima pagină » De ce a renunțat Diana Dumitrescu la televiziune: M-a ținut acasă

De ce a renunțat Diana Dumitrescu la televiziune: M-a ținut acasă

de Roboțelul @ iDOR.info
de-ce-a-renuntat-diana-dumitrescu-la-televiziune:-m-a-tinut-acasa

Diana Dumitrescu, o actriță apreciată în peisajul nostru artistic, a preferat, pentru o perioadă, să evite reflectoarele. Viața vedetei a suferit o transformare semnificativă odată cu venirea pe lume a copilului său, asumându-și rolul de mamă. În același timp, actrița a dezvăluit că relația sa conjugală a întâmpinat dificultăți, ea și soțul său ajungând în apropierea unei despărțiri din cauza presiunilor și preocupărilor acumulate.

Cu ceva vreme în urmă, Diana Dumitrescu împărtășea schimbările remarcabile prin care a trecut odată cu nașterea fiului său și cum căsătoria ei se afla în pericol de a se destrăma din cauza tensiunii crescute resimțite de ambii parteneri.

În ultima perioadă, nu au existat proiecte televizate în care actrița să fie implicată, ceea ce a stârnit curiozitatea fanilor cu privire la planurile sale în carieră. Cu toate acestea, la scurt timp după ce și-a redus prezența publică, Diana Dumitrescu a oferit detalii despre noutățile din viața sa.

Motivul pentru care Diana Dumitrescu a părăsit televiziunea

Actrița a dezvăluit că își concentrează toată atenția asupra fiului său, Carol, căruia îi acordă toată afecțiunea și devotamentul său matern. Diana Dumitrescu este, fără îndoială, o mamă devotată, alocând cea mai mare parte a timpului său acestui rol. Astfel, momentan, și-a pus pe pauză activitatea în televiziune, axându-se exclusiv pe proiectele sale online.

Cu toate acestea, vedeta nu exclude posibilitatea unui eventual revenit în fața publicului televizat, cu mențiunea că până în prezent nu i-au fost propuse proiecte care să corespundă dorințelor sale.

„Nu mai apar nicăieri. În afară de proiectele pe care le am pe rețelele de socializare, nu am mai făcut nimic. Nu știu dacă toamna asta se vor schimba lucrurile. L-am mutat pe Carol la program lung la grădiniță, atunci aș avea mai mult timp, dar să vedem dacă apare ceva. Ar trebui să mai sun oameni pe care îi știu, să vedem ce proiecte se mai fac, să merg la casting-uri. Primul motiv pentru care nu am mai apărut a fost copilul.

diana-dumitrescu-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

M-a ținut acasă, apoi am avut proiectele mele personale, plus că nu m-am mai dus pe la casting-uri. Cumva, m-am rupt puțin de lumea asta și când te rupi de zona asta, lumea știe că ești dedicată familiei și nu te mai cheamă, nu te mai deranjează. Nu pot să zic că vreau 100% să mă duc, dar mi-ar plăcea… Carol va începe al doilea an de grădiniță, pe data de 9 septembrie va împlini 4 ani. Sunt câteva lucruri pe care le-am greșit, de exemplu, l-am făcut cam răsfățat, dar este un copil bun, nu este un copil dificil”, a declarat Diana Dumitrescu pentru Impact.ro.

De ce nu a acceptat Diana Dumitrescu să participe la Asia Express

În plus, actrița a dezvăluit și rațiunea din spatele refuzului său de a participa la America Express. Diana Dumitrescu a subliniat că reality show-urile nu sunt pe gustul ei, mai ales din pricina faptului că îi este dificil să-și stăpânească stările de anxietate.

„Am fost chemată la America Express și am refuzat. Nu m-aș duce. Nu aș pleca o lună de zile fără să stau cu copilul meu, nici dacă m-ar plăti în aur. Plus de asta, eu am mai participat , de-a lungul perioadei mele, de carieră activă, la reality-show-uri, dar nu sunt de mine, pentru că eu mă enervez foarte repede, am nervii scurți, nu fac față cu brio și este o față pe care nu vreau să o arăt publicului. Sunt mai colerică și nu aș vrea să expun asta. Prefer să nu. Muncesc acasă cu soțul meu suficient.”, a spus actrița pentru sursa menționată anterior.

Citește și:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: De ce a renunțat Diana Dumitrescu la televiziune: M-a ținut acasă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă