Prima pagină » BMW renunță la o taxă controversată: De ce dă înapoi constructorul german

BMW renunță la o taxă controversată: De ce dă înapoi constructorul german

de Roboțelul @ iDOR.info
bmw-renunta-la-o-taxa-controversata:-de-ce-da-inapoi-constructorul-german

Mișcarea ar putea indica limite ale producătorilor de automobile care obțin noi venituri din serviciile bazate pe software.

BMW a renunțat la plata taxelor de abonament pentru clienții pentru scaunele încălzite, într-o indicație timpurie că vor exista limite pentru producători pentru a obține noi venituri din serviciile bazate pe software.

Producătorul auto va reveni să ofere scaune și roți încălzite ca echipamente opționale, în loc să-și echipeze vehiculele cu hardware și să încarce consumatorii mai târziu, a declarat Pieter Nota, șeful de vânzări și marketing al BMW, pentru Autocar.

Compania a confirmat comentariile și a spus că va continua să ofere funcții precum pornirea de la distanță a motorului și funcții de asistență pentru șofer, la cerere.

„Ne-am gândit că vom oferi un serviciu suplimentar clientului, oferind șansa de a-l activa mai târziu”, a declarat Nota pentru Autocar.

„Oamenii simt că au plătit dublu – ceea ce de fapt nu era adevărat, dar percepția este realitate.”

O decizie înțeleaptă

Producătorii de automobile, inclusiv General Motors, Ford Motor și Tesla, au testat disponibilitatea consumatorilor de a plăti pentru a accesa anumite servicii în mașină, cu producătorii dornici să profite de noi fonduri de profit.

GM se așteaptă între 20 de miliarde de dolari și 25 de miliarde de dolari pe an în venituri din software până în 2030, în linii mari cu predicțiile Stellantis.

Industria încearcă să ajungă din urmă cu Tesla, care încântă proprietarii de ani de zile cu funcții software jucăușe, cum ar fi claxonele muzicale ale mașinilor sau spectacolele de lumini de Crăciun care apar după o actualizare a software-ului.

Există, de asemenea, opțiunea de a plăti 199 USD pentru capacitatea completă de conducere autonomă, care nu este încă operațională.

În altă parte, șoferii au fost mult mai puțin dispuși să se implice cu tehnologia plătită, în special atunci când înseamnă să plătești pentru a utiliza funcții care se bazează pe hardware preinstalat, cum ar fi funcția de pornire de la distanță a unei chei sau pur și simplu mergi mai rapid.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: BMW renunță la o taxă controversată: De ce dă înapoi constructorul german

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă