Prima pagină » Deși au mame diferite, copiii din flori ai Prințului Albert sunt mai apropiați ca oricând

Deși au mame diferite, copiii din flori ai Prințului Albert sunt mai apropiați ca oricând

de Roboțelul @ iDOR.info
desi-au-mame-diferite,-copiii-din-flori-ai-printului-albert-sunt-mai-apropiati-ca-oricand

Poate că celebrul lor tată nu i-a recunoscut imediat, însă ei, de când au aflat că sunt frați, au încercat să se susțină cât de mult posibil.

Nu-i ușor să fii o odraslă cu sânge albastru, mai ales când doar unul dintre părinți are titlu nobiliar, iar celălalt este om de rând și nici nu a ajuns la altar pentru oficializarea relației. Iar dacă nu doar anturajul îți cunoaște condiția, ci și presa vuiește despre trecutul tău și al părinților tăi, povara unui asemenea destin este și mai greu de dus.

Este și povestea reală trăită de Jazmin Grimaldi (31) și de fratele său mai mic, Alexandre Grimaldi (20) – din altă mamă și chiar de altă culoare!. Din păcate, titlul peiorativ de „copii din flori” nu le face deloc cinste, ei fiind născuți în urma unor relații scurte ale Prințului Albert de Monaco înainte de căsătorie – ceea ce nu-i face, din fericire, și ilegitimi, de vreme ce nu se pune problema vreunei soții înșelate în acest timp. 

Totuși, cei doi urmași Grimaldi au devenit legitimi abia după ce Prințul Albert de Monaco i-a recunoscut legal, după efectuarea de către Palat a câte unui test de paternitate, ceea ce însă nu-i califică și ca moștenitori în linia de succesiune la tron, acest drept fiindu-le rezervat, prin legea dinastică, doar urmașilor născuți în timpul căsătoriei – prin urmare, doar gemenilor făcuți cu Prințesa Charlène, Jacques și Gabriella (8).

Alexandre Grimaldi, fiul lui Albert de Monaco cu stewardesa Nicole Coste    Instagram (4) jpg

Imaginea 1/5: Alexandre Grimaldi, fiul lui Albert de Monaco cu stewardesa Nicole Coste Instagram (4) jpg

Deși nu au aceeași mamă, Jazmin Grace Grimaldi și Alexandre Grimaldi-Coste, cei doi copii mai mari ai Prințului Albert de Monaco, au reușit să creeze de-a lungul timpului o relație specială. Cei doi nu au ezitat să își împărtășească frumoasa complicitate pe rețelele de socializare. Pe 12 iunie, Jazmin Grace și Alexandre au urmărit meciul echipei de baschet din Monaco împotriva celor de la Mets. În story-ul postat pe Instagram, actrița americană a împărtășit un selfie în care apare aproape de fratele ei vitreg, dar și de partenerul ei, muzicianul Ian Mellencamp.

Cu câteva luni înainte, Jazmin Grace a imortalizat reîntâlnirea cu fratele ei mai mic în timpul unei vizite la New York. Pe parcursul zilei, cei doi frați s-au bucurat de o serie de vizite culturale la diverse muzee din oraș, începând cu „Figures of speech”, dedicată regretatului creator de modă Virgil Abloh, care este expusă la Muzeul Brooklyn până în ianuarie 2023. La lăsarea serii, cei doi s-au fotografiat în fața celebrului muzeu din Big Apple. 

Iar ieri, pe 24 august, tânăra s-a întrecut în originalitate și creativitate pentru a-l omagia pe Alexandre, care și-a sărbătorit cea de-a 20-a aniversare. „Prințul meu împlinește astăzi 20 de ani!”, a scris ea cu un entuziasm autentic alături de o fotografie cu el în fața photocall-ului de la prezentarea de modă Louis Vuitton, de pe 20 iunie.

„Te iubesc mai mult decât pot spune cuvintele! La mulți ani, frate!”, a mai scris fiica fostei ospătărițe Tamara Rotolo către Alexandre, născut de fosta stewardesă Nicole Coste.

FOTO: Instagram




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Deși au mame diferite, copiii din flori ai Prințului Albert sunt mai apropiați ca oricând

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă