Prima pagină » Familia Regală schimbă din nou site-ul oficial după ce Prințului Harry i-a fost retras titlul

Familia Regală schimbă din nou site-ul oficial după ce Prințului Harry i-a fost retras titlul

de Roboțelul @ iDOR.info
familia-regala-schimba-din-nou-site-ul-oficial-dupa-ce-printului-harry-i-a-fost-retras-titlul

Poate că Regele Charles este în vacanță la Castelul Balmoral, dar echipa sa face schimbări, e foarte ocupată!

Regele Charles coroana  foto   Shutterstock jpg

Marți, Gert’s Royals a semnalat pe X, fostul Twitter, că site-ul Royal.UK al familiei regale a fost modificat pentru a include alte patru pagini web oficiale. Actualizarea vine după ce titlul „Alteța Sa Regală” al Prințului Harry a fost eliminat de pe site-ul familiei regale la începutul lunii august, notează People.

Noua secțiune „Royal Websites” de pe pagina Royal.UK permite comutarea către The Royal Collection Trust (administratorul colecției regale de artă și al deschiderilor publice ale reședințelor regale), The Prince’s Trust (organizația caritabilă de lungă durată a Regelui Charles dedicată tinerilor aflați în situații de risc), The Royal Foundation (organizația caritabilă a Prințului William și a lui Kate Middleton) și The Duke of Edinburgh’s Award (un program de premiere a tinerilor fondat de Prințul Philip și condus astăzi de Prințul Edward, noul duce de Edinburgh).

site familia regala jpg

Cititorii pot face acum clic pe „Activitatea Majestăților Lor în calitate de Prinț de Wales și Ducesă de Cornwall”, care trimite la o arhivă de discursuri, mesaje, comunicate de presă și știri de pe site-ul Clarence House.

Regele Charles, în vârstă de 74 de ani, și regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, locuiesc la Clarence House din 2003 și își desfășoară activitatea sub sigla cu același nume până la urcarea pe tron a lui Charles, în septembrie 2022. Site-ul Royal.UK nu a fost încă actualizat în întregime după moartea reginei Elisabeta.

Regele Charles și Regina Camilla

Imaginea 1/6: Regele Charles și Regina Camilla

Cu toate acestea, echipa Regelui Charles pare să fi făcut noi modificări, renunțând la referirile la Charles ca fiind „Prințul de Wales” (un titlu pe care i l-a dat prințului William la venirea sa la tron) și numindu-i pe William și Kate Middleton Prințul și Prințesa de Wales în loc de Ducele și Ducesa de Cambridge, titlurile pe care le purtau înainte de moartea reginei.

Potrivit The Express, există mai multe erori, însă Palatul Buckingham a explicat: „Site-ul Familiei Regale conține peste cinci mii de pagini de informații despre viața și activitatea Familiei Regale. În urma decesului regretatei Majestăți Sale Regina Elisabeta a II-a, conținutul a fost revizuit și actualizat periodic. Este posibil ca o parte din conținut să nu fie actualizat până la finalizarea acestui proces”.

Cele mai recente modificări aduse site-ului familiei regale vin la două săptămâni după ce titlul „Alteța Sa Regală” al Prințului Harry a fost eliminat din biografia sa. 

Foto: Getty Images, Profimedia, royal.uk




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Familia Regală schimbă din nou site-ul oficial după ce Prințului Harry i-a fost retras titlul

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă