Prima pagină » Dezvăluirea Capacității Bateriei Samsung Galaxy A05 de către FCC

Dezvăluirea Capacității Bateriei Samsung Galaxy A05 de către FCC

de Roboțelul @ iDOR.info
dezvaluirea-capacitatii-bateriei-samsung-galaxy-a05-de-catre-fcc

Samsung Galaxy A05 a obținut recent certificarea FCC, la scurt timp după ce modelul său predecesor, Galaxy A05s, a primit aceeași certificare. Autoritatea de certificare din Statele Unite nu a oferit detalii complete despre specificațiile Samsung Galaxy A05, dar a dezvăluit o informație crucială – capacitatea bateriei telefonului.

Capacitatea Bateriei

Samsung Galaxy A05
Samsung Galaxy A05

Conform listării FCC, Samsung Galaxy A05 va avea o baterie cu designația de model WT-S-N28 și o capacitate de 5.000 mAh. Această capacitate este identică cu cea a modelului anterior, Galaxy A04, care a fost dezvăluit în augustul anului trecut.

Procesorul

Deși Samsung nu a făcut încă niciun anunț oficial despre Galaxy A05, datorită datelor de pe Geekbench, se știe că telefonul va fi alimentat de chipsetul Helio G85 SoC.

În timp ce așteptăm mai multe informații oficiale de la Samsung despre Galaxy A05, certificarea FCC și datele Geekbench ne oferă deja câteva indicii importante despre ceea ce putem aștepta de la acest nou model de smartphone. Cu o baterie de 5.000 mAh și un chipset Helio G85, Samsung Galaxy A05 pare să fie un upgrade promițător față de modelul său anterior.

Marian Ciobanu

Sunt Marian Ciobanu, pasionat de tehnologie cu peste 10 ani de experiență în tehnologia mobilă, gadgeturi și computere. Am studiat la Universitatea Ovidius din Constanța, Științe Economice și am scris numeroase articole despre tehnologie pentru publicații precum Betit, TechCafe și altele. Sunt pasionat de ceea ce fac și în prezent sunt fondatorul Geeki.ro. Cred în împărtășirea cunoștințelor și sunt mereu deschis la discuții despre ultimele inovații în tehnologie.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Dezvăluirea Capacității Bateriei Samsung Galaxy A05 de către FCC

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă