Prima pagină » Windows 11 aduce o nouă pagină de setări pentru utilizatori

Windows 11 aduce o nouă pagină de setări pentru utilizatori

de Roboțelul @ iDOR.info
windows-11-aduce-o-noua-pagina-de-setari-pentru-utilizatori

Microsoft se pregătește să lanseze o nouă pagină de setări pentru Windows 11. În ultima actualizare distribuită utilizatorilor de test Windows Insider din canalul Beta, au fost introduse „carduri interactive” care permit utilizatorilor să acceseze rapid diverse setări, personalizarea dispozitivului, controalele Bluetooth, recuperarea contului și multe altele.

Ce găsim în noua pagină de setări a Windows 11? Pagina va evidenția setările recomandate bazate pe obiceiurile de utilizare specifice fiecărui utilizator. De asemenea, va oferi acces rapid la setările cele mai utilizate, cum ar fi ecranul, sunetul și permisiunile de căutare. Microsoft pare să folosească această nouă pagină principală și pentru a promova unele dintre serviciile sale, cum ar fi OneDrive, Microsoft 365 și Xbox, prin afișarea stării abonamentului și a spațiului de stocare disponibil în cloud.

Windows 11

O altă caracteristică notabilă este noua aplicație Windows Backup, care va fi lansată în curând. Această aplicație, prezentată inițial în luna mai, permite utilizatorilor să își facă backup la PC înainte de a începe să utilizeze un nou computer. Aplicația va transfera automat setările existente pe noul PC, precum și aplicațiile fixate pe desktop, meniul Start și bara de activități.

Marian Ciobanu

Sunt Marian Ciobanu, pasionat de tehnologie cu peste 10 ani de experiență în tehnologia mobilă, gadgeturi și computere. Am studiat la Universitatea Ovidius din Constanța, Științe Economice și am scris numeroase articole despre tehnologie pentru publicații precum Betit, TechCafe și altele. Sunt pasionat de ceea ce fac și în prezent sunt fondatorul Geeki.ro. Cred în împărtășirea cunoștințelor și sunt mereu deschis la discuții despre ultimele inovații în tehnologie.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Windows 11 aduce o nouă pagină de setări pentru utilizatori

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type