Prima pagină » Doritorii de iPhone 15 Pro Max/Ultra vor avea mai mult de așteptat, livrările urmând a întârzia câteva săptămâni

Doritorii de iPhone 15 Pro Max/Ultra vor avea mai mult de așteptat, livrările urmând a întârzia câteva săptămâni

de Roboțelul @ iDOR.info
doritorii-de-iphone-15-pro-max/ultra-vor-avea-mai-mult-de-asteptat,-livrarile-urmand-a-intarzia-cateva-saptamani

Scriam în urmă cu doar câteva zile faptul că Apple are mari șanse ca la final de an 2023 să fie pe locul 1 în topul celor mai mari producători smartphone din lume, ca total al telefoanelor livrate în 12 luni la nivel global. Se vorbeau și despre întârzieri în acel material, dar chiar și cu asemenea probleme apărute la orizont, firma din Cupertino ar avea primul loc în clasament asigurat. 

Azi aflăm despre întârzirea livrărilor de iPhone 15 Pro Max, telefoane care vor sosi la o distanță de 3-4 săptămâni de la anunț/ziua în care se pun la vânzare în regim de precomandă. Informația vine din partea unui analist citat de 9to5Mac, iar un alt zvon indică posibilitatea ca Apple să lanseze smartphone-ul sub o altă denumire care a mai fost vehiculată și anume iPhone 15 Ultra.

Nivelul de interes este mare pentru acest vârf de gamă, asta ținând cont de zvonurile care fac aluzie la un upgrade mare pentru cameră, cu un modul telephoto periscop – capitol la care modelele iPhone erau cu mult în urma rivalilor din segmentul flagship.

Am primi și o cameră nouă, cu senzor Sony IMX903 de 1/1.14″, iar pe lista de alte noutăți avem și muchiile foarte înguste ale ecranului. Lansarea va avea loc pe 12 sau 13 septembrie. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Doritorii de iPhone 15 Pro Max/Ultra vor avea mai mult de așteptat, livrările urmând a întârzia câteva săptămâni

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă