Prima pagină » Tableta de buget Samsung Galaxy Tab A9 apare în fotografii de pe masa de certificare + listare în GeekBench

Tableta de buget Samsung Galaxy Tab A9 apare în fotografii de pe masa de certificare + listare în GeekBench

de Roboțelul @ iDOR.info
tableta-de-buget-samsung-galaxy-tab-a9-apare-in-fotografii-de-pe-masa-de-certificare-+-listare-in-geekbench

Pentru târgul de tehnologie IFA 2023 din Berlin cei de la Samsung ne-au pregătit și o tabletă de buget, sub forma modelului Galaxy Tab A9, care la început de august bifa o apariție. Astăzi vedem dispozitivul certificat în Coreea de Sud de către SafetyKorea, la pachet u cu o fotografie reală ce dezvăluie zona frontală a tabletei.

tab a9

Cel puțin din această postură nu avem surprize, fiind prezentat doar ecranul și vizibilă fiind  camera frontală. Modelul certificat este SM-X115N – asociat lui Tab A9, iar un alt model apărut online este SM-X216B care aparent va fi Galaxy Tab A9+. 

Galaxy Tab A9

Aflăm că tableta va avea baterie de 5000 mAh cu alimentare la 15W pe fir, jack audio 3.5 mm, Bluetooth și va sosi și în variantă LTE. Dimensiunile sale sunt de 210.7 mm în lungime și 124.7 mm în lățime. Astăzi apare totodată și o listare din GeekBench 6, acolo unde tableta ajunge la 903 puncte single-core, respectiv 1840 puncte multi-core.

Va avea procesor Snapdragon 695, GPU Adreno 619, 4 GB RAM și Android 13 din fabrică. Până la final de lună cred că o vedem anunțată oficial iar apoi expusă la standul Samsung de la IFA. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Tableta de buget Samsung Galaxy Tab A9 apare în fotografii de pe masa de certificare + listare în GeekBench

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă