Prima pagină » Eveniment astral 30 august 2023: Super Lună plină albastră în Pești. Nu va mai fi alta până în 2032. Ce emoții puternice ies la lumină – Sfatulparintilor.ro

Eveniment astral 30 august 2023: Super Lună plină albastră în Pești. Nu va mai fi alta până în 2032. Ce emoții puternice ies la lumină – Sfatulparintilor.ro

de Roboțelul @ iDOR.info
eveniment-astral-30-august-2023:-super-luna-plina-albastra-in-pesti-nu-va-mai-fi-alta-pana-in-2032-ce-emotii-puternice-ies-la-lumina-–-sfatulparintilor.ro

Dacă simți că plutește ceva în aer, mai mult ca sigur nu este imaginația ta. Un eveniment astrologic rar este pe cale să se petreacă. Super Luna plină albastră ce va avea loc miercuri, 30 august 2023, nu este doar a doua Lună plină din august.  Este un eveniment astral cu care nu ne vom mai reîntâlni decât in august 2032.

Experții spun că este, de asemenea, un moment bun pentru a privi în interior și a te pregăti pentru schimbările personale. Distanța medie dintre Lună și Pământ este de 384.472 km, dar pe 30 august va fi mult mai aproape: 357.344 km. Ca urmare, poate exista o atracție gravitațională puțin mai puternică asupra mareelor, animalelor și asupra noastră, făcându-ne să ne simțim puțin mai emoționați. În timp ce Super Luna plină albastră din august poate stârni emoții puternice, nu trebuie să îți faci griji, totuși.

Acum sunt citite aceste articole

Ghid cuvinte

Ghid digital. Descarci instant

100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun

47 lei

Cumpara Descarca demo

Ghid cuvinte

eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă

Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta

47 lei

Cumpara Descarca demo

HOROSCOP SPECIAL: Fierbintele Marte în liniștita Balanță 2023. SCHIMBĂRI de macaz pentru ZODII. Cui surâde NOROCUL din 27 august?

Sentimente amestecate în timpul Super Lunii pline albastre

Se știe că Lunile pline sunt dramatice, iar Super Luna albastră din august 2023 nu face excepție. Această Lună plină va fi în Pești, ultimul semn de pe roata zodiacului și va fi vizavi de Fecioară. Această poziție astrologică încurajează un amestec de pragmatism și spiritualitate. Când vine vorba de aspectele astrologice care vor colora această lunație, vom vedea multă energie amestecată.

Planetele vor juca, de asemenea, un rol important în influența emoțională a Lunii. În primul rând, Luna plină va fi în conjuncție cu Saturn, ceea ce va spori seriozitatea și gravitatea emoțiilor noastre. Și ne poate face să ne simțim deconectați de ceilalți. Ne putem confrunta cu obstacole și provocări care ne obligă să facem un pas înapoi și să ne confruntăm cu depresia sau tristețea, mai ales dacă nu ne-am confruntat direct cu aceste emoții. Neptun va intra și el în imagine, aducând posibil sentimente de confuzie sau slăbiciune.

Din fericire, Super Luna plină albastră nu va avea neplăceri. Câteva alte planete vor inspira optimism, gândire creativă și distracție uşoară în timpul Lunii pline. Profită de această oportunitate pentru a porni lucrurile și, în sfârșit, poți rezolva orice probleme care te-au ținut pe loc.

SPECIAL: Marte în Balanță 27 august – 11 octombrie 2023. Ce BENEFICII ne aduce războinicul și pasionalul Marte în echilibrata Balanță

Ritualuri de stimulare a energiei

Super Luna plină albastră din august 2023 poate stârni emoții puternice și te poate inspira să pornești imediat într-o transformare personală. Cu toate acestea, evenimentul lunar oferă o oportunitate de a încetini. Poți încerca niște ritualuri de împământare. Deoarece Peștii sunt un semn de Apă, folosirea apei poate fi foarte benefică. Scăldatul într-o baie meditativă, vizualizarea unui duș ca pe o lumină albă de curățare sau chiar prepararea apei lunare pot fi toate benefice.

Acest eveniment astral rar ar fi incomplet dacă nu te-ai uita spre sinele tău interior. În primul rând, ia în considerare tiparele care te-au ghidat în ultimele luni. Situațiile și conversațiile care ajung la un punct culminant acum vor fi legate de tiparele care au început cu Luna nouă în Pești din 20 februarie 2023. Acceptă aceste schimbări cu o mantră precum „Mă predau fluxului Universului”. Foloseștei mantra într-un exercițiu de meditație sau scrie un jurnal înainte ca Super Luna plină albastră să atingă vârful pentru a te ajuta să accepți schimbările pe care evenimentul le poate aduce în viața ta.

sursa: consciousreminder.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 26/08/2023




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Eveniment astral 30 august 2023: Super Lună plină albastră în Pești. Nu va mai fi alta până în 2032. Ce emoții puternice ies la lumină – Sfatulparintilor.ro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă