Prima pagină » Exclusiv EVZ. Femeia misterioasă din viața lui Dan Bittman. A scos-o la o prăjitură. Video Evenimentul Zilei

Exclusiv EVZ. Femeia misterioasă din viața lui Dan Bittman. A scos-o la o prăjitură. Video Evenimentul Zilei

de Roboțelul @ iDOR.info
exclusiv-evz-femeia-misterioasa-din-viata-lui-dan-bittman-a-scos-o-la-o-prajitura.-video-evenimentul-zilei

Dan Bittman, la prăjitură cu o femeie misterioasă. De-a lungul anilor, Dan Bittman a avut numeroase relații amoroase, iar lista cuceririlor sale cuprinde numeroase nume celebre. Mulți bărbați îl invidiază, iar multe femei și-ar dori ca numele lor să fie înscris pe „lista lui Bitman”.

Artistul confirma, într-o emisiune de televiziune, răspunzând la o întrebare, o parte din numele femeilor celebre și frumoase cu care s-a iubit. Monica Bârlădeanu, Mihaela Rădulescu, Tania Budi, Nadine, Angela Gheorghiu sau Alina Chivulescu sunt câteva dintre numele pe care Bittman le-a confirmat oficial.

Nici relația cu Liliana Ștefan, mama celor trei copii ai săi, nu i-a schimbat obiceiurile. A continuat cu escapadele amoroase, chiar dacă avea o familie și o parteneră care îl aștepta acasă. De altfel, cei doi s-au și despărțit, după 25 de ani, discret, fără scandal sau certuri publice. E drept că nu au fost niciodată căsătoriți, iar asta a făcut ca lucrurile să se încheie foarte simplu.

Acum, la peste 60 de ani, Dan Bittman recunoaște, cu oarecare regret, că nu mai are același succes la femei ca pe vremea când era un rocker tânăr și rebel. Femeile nu-și mai adorm soții cu somnifere de dragul unei aventuri cu el. Dar chiar și așa, Dan Bitman nu duce lipsă de admiratoare. Doar că, după cum admite, procentul acestora a scăzut cam la 20%, comparativ cu vremurile bune.

„Am fost și eu mare crai, dar la tinerețe! Acum nu mai sunt ce am fost! Din 80 la sută de femei ce le aveam înainte, acum a scăzut procentul la vreo 20 la sută. Vin tare din urmă ăștia tinerii, cu mușchi!”, spunea Dan Bittman, în urmă cu ceva timp.

Dan Bittman împreună cu nasa fiului său Patrick
Dan Bittman a ieșit în oraș împreună cu nașa fiului său Patrick. Sursa foto: EVZ
Dan Bittman și nasa fiului său Patrick
Dan Bittman, la plimbare cu o femeie mai în vârstă. Sursa foto: EVZ

În acest context, paparazzi Evenimentului Zilei l-au surprins pe solistul trupei Holograf în oraș, la întâlnire cu o femeie misterioasă, de o vârstă apropiată cu el. O femeie nu foarte cunoscută și care nu apare pe lista cuceririlor sale, atât cât a devenit publică. Pe o căldură înăbușitoare, îmbrăcați lejer, el în șort și tricou gri, cu ochelari de soare, ea în colanți trei sferturi, bleumarin, și tricou negru inscripționat, au fost reperați în apropierea Guvernului.

Împreună, dar păstrând distanța, așa cum se poate observa și din fotografii, s-au îndreptat spre o cofetărie celebră specializată în eclere, din Piața Victoriei. În timp ce femeia, al cărei mister îl vom devoala la finalul articolului, privea în jur, Dan Bittman era absorbit de telefonul mobil. Un mesaj important, poate o nouă cucerire, de adăugat pe listă. Sunt doar speculații.

În fine, cei doi au intrat în local, au comandat specialitatea casei, eclere, și s-au așezat la o masă. În timp ce femeia degusta prăjiturile, renumite în tot Bucureștiul, artistul continua să-și consulte telefonul. Iar acest lucru ne face să credem că era ceva foarte important, care ardea. Nu ne-am putea închipui vreun alt motiv pentru care Dan Bitman și-ar ignora însoțitoarea, dând dovadă de lipsă de politețe.

Dan Bittman însoțit de nașa fiului său, Patrick
Dan Bittman în Piața Victoriei. Sursa foto. EVZ
Dan Bittman și nașa fiului său
Dan Bittman a ieșit la o cafea cu nașa fiului său. Sursa foto: EVZ

Cine este femeia misterioasă

Ulterior, după întâlnirea de la cofetăria din Piața Victoriei, paparazzi Evenimentului Zilei au reușit să devoaleze misterul însoțitoarei lui Dan Bittman. Femeia cu care a mers la o prăjitură, apropiată de vârsta sa, se pare că îi este prietenă de foarte mulți ani, ceva mai puțini de 40.

Și nu doar atât. Cei doi au o legătură mult mai strânsă. Femeia misterioasă este nașa unuia dintre fiii artistului și ai Lilianei Ștefan, mijlociul Patrick.

Dan Bittman a avut o relație stabilă cu Liliana Ștefan, partenera sa, timp de 25 de ani, cei doi hotărând să se despartă în 2016. Au făcut-o discret, fără să știe prea multă lume. Împreună au trei copii, Alexandru, de 24 de ani, Patrick, 19 ani și Marc, de 16 ani.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Exclusiv EVZ. Femeia misterioasă din viața lui Dan Bittman. A scos-o la o prăjitură. Video Evenimentul Zilei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type