Prima pagină » EXCLUSIV: Mall-ul de la ONEȘTI se face sigur cu un alt mare investitor! S-a semnat contractul!

EXCLUSIV: Mall-ul de la ONEȘTI se face sigur cu un alt mare investitor! S-a semnat contractul!

de Roboțelul @ iDOR.info
exclusiv:-mall-ul-de-la-onesti-se-face-sigur-cu-un-alt-mare-investitor!-s-a-semnat-contractul!

Mall-ul de la Onești se va construi în cele din urmă, chiar dacă investitorul despre care s-a tot vorbit până acum, Prime Kapital, a ales până la urmă Bacăul. Proiectul mall-ului de la Onești a stârnit însă interesul unui alt mare fond de investiții, care are în portofoliu mai multe centre comerciale dar și clădiri de birouri, iar acesta a bătut deja palma cu proprietarul terenului amplasat între strada Redului și strada Calea Mărășești.

Mall-ul de la Onești va fi dezvoltat de RC Europe, un investitor și dezvoltator ceh specializat în dezvoltarea, administrarea și acordarea consultanței în materie de proprietăți de retail, clădiri de birouri și rezidențiale, cu operațiuni în Republica Cehă, România, Serbia și Croația.

În România, RC Europe a dezvoltat până în prezent trei parcuri de retail sub brandul Nest, în Dorohoi, la Oradea și la Miercurea Ciuc și deține clădiri de birouri în Craiova și la Pitești.

CUM VA ARĂTA MALL-UL DIN ONEȘTI

Viitorul mall din Onești va fi amplasat pe strada Redului, vizavi de magazinul Dedeman, iar accesul se va putea face atât de pe strada Redului, cât și de pe strada Calea Mărășești.
În anunțul privind elaborarea PUZ se vorbește despre un centru comercial cu regim de înățime P + M parțial + 1 E parțial și construire ansamblu multifuncțional de clădiri (locuire, comerț, servicii, logistică). Proiectul prevede amenajarea de drumuri în incintă și parcare, zone tehnice, amenajare spații verzi, împrejurimi și accesuri, asigurare utilități, amplasare semnale publicitare, etc.

CE BRANDURI VOR FI PREZENTE LA ONEȘTI

Aproape sigur, un spațiu generos în cadrul viitorului mall de la Onești va fi ocupat de renumita companie de retailer de îmbrăcăminte germano-olandeză C&A, fondată acum 178 de ani și care include brandurile Angelo Litrico, Canda, Clockhouse, Here+There, Palomino, Westbury, Yessica, Yessica Pure.
Takko Fashion, a doua companie de retailer de îmbrăcăminte din Germania, care deține aproape 2.000 de magazine în 17 țări, se numără printre brandurile cu care se poartă negocieri, pentru a fi prezente la Onești.

De văzut care va fi poziția Jysk, în condițiile în care concernul danez ce comercializează “totul pentru casă” a deschis deja un magazin la Onești, între cele două stadioane (FC Onești și CSM), într-un spațiu extrem de elegant și de ofertant. În aceeași situație mai sunt Pepco, KiK și Sinsay, care au deschis deja magazine la Onești.
Cel mai mare vânzător cu amănuntul de încălțăminte din Europa, compania germană Deichmann, înființată în 1913, va fi, de asemenea, prezent la Onești, dacă negocierile se finalizează cu bine.

În zona de fast-food, există discuții cu mai multe branduri renumite, printre care se numără și Kentucky Fried Chicken, sau KFC, cum îl cunoaște toată lumea. KFC este un lanț de restaurante american, cu aproape un milion de angajați la nivel mondial. Peste 15.000 de restaurante KFC funcționează astăzi în 109 țări, dintre care o treime numai în SUA.
Benvenuti și Hervis Sport sunt alte companii cu care se poartă negocieri pentru a ocupa spații în cadrul viitorului mall de la Onești.

Alte branduri care ar putea avea magazine în mall-ul din Onești: CCC, DM, Jolidon, KVL&Lee Cooper&Timeout, LC Waikiki, Mesopotamia, New Yorker, Noriel, Sportisimo, TEDi, etc. (foto: Nest Oradea)




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: EXCLUSIV: Mall-ul de la ONEȘTI se face sigur cu un alt mare investitor! S-a semnat contractul!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă