Prima pagină » Femeie de 85 de ani din Luduș înșelată cu 16.000 de lei

Femeie de 85 de ani din Luduș înșelată cu 16.000 de lei

de Redactia @ Zi-de-Zi
femeie-de-85-de-ani-din-ludus-inselata-cu-16.000-de-lei

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Luduș au dispus joi, 10 august, reținerea pentru 24 de ore a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 38-31 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

”Din cercetări a reieșit că, la data de 9 august, cei în cauză ar fi indus în eroare o femeie de 85 de ani, din Luduș, referitor la efectuarea unor lucrări la jgheaburile casei, în schimbul sumei de 16.000 de lei. Ca urmare a activităților investigativ-operative desfășurate de polițiști, persoanele bănuite de săvârșirea faptei au fost identificate, față de acestea fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Cei trei bărbați au fost conduși sub escortă și predați Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Mureș, în vederea executării măsurii. Prejudiciul cauzat prin infracțiune a fost recuperat în totalitate. Documentarea activității infracționale continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș”, a informat vineri, 11 august, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

Post-ul Femeie de 85 de ani din Luduș înșelată cu 16.000 de lei apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Această știre este preluată.
Sursa acestei stiri: Femeie de 85 de ani din Luduș înșelată cu 16.000 de lei
Autor: redactia

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type