Prima pagină » Festival multicultural în Ulieș (Râciu)

Festival multicultural în Ulieș (Râciu)

de Redactia @ Zi-de-Zi
festival-multicultural-in-ulies-(raciu)

Satul Ulieș din comuna Râciu va găzdui duminică, 20 august, festivalul Multicultural Itinerant ”Unitate în Diversitate”, a anunțat marți, 8 august, Ciprian Alin Belean, primarul comunei Râciu.

”Invităm Fiii Satului Ulieș, consăteni și prieteni, în data de 20 august, orele 12.30, pentru a petrece o zi memorabilă! O zi în care vom avea prilejul să ne reîntâlnim cu prieteni din copilărie, rude, frați, surori, verișori, bunici și părinți pentru a depăna amintiri, pentru a ciocni un pahar de vin sau bere și pentru a ne delecta cu muzică populară de bună calitate… pentru a ne simți bine împreună. Vă așteptăm, cu drag, pe toți! Evenimentul este finanțat din fonduri europene, comuna Râciu fiind printre singurele comune din județ care au câștigat bani europeni pe asemenea evenimente și se desfășoară în cadrul Festivalului Multicultural Intinerant ”Unitate în Diversitate” împreună cu Asociația Culturală ”Doruri Mureșene” condusă de domnul doctor Costi Dumitru”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Alin Ciprian Belean.

(Redacția)

Post-ul Festival multicultural în Ulieș (Râciu) apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Această știre este preluată.
Sursa acestei stiri: Festival multicultural în Ulieș (Râciu)
Autor: redactia

S-ar putea să-ți placă