Prima pagină » FOTO: Mara Togănel, prezentă la mai multe sărbători mureșene

FOTO: Mara Togănel, prezentă la mai multe sărbători mureșene

de redactia
foto:-mara-toganel,-prezenta-la-mai-multe-sarbatori-muresene

Șeful de Cabinet al prefectului județului Mureș, Mara Togănel, a participat, în acest sfârșit de săptămână, la mai multe evenimente organizate în diverse comunități mureșene, cu scopul promovării și perpetuării tradițiilor populare.

Astfel, prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal Mureș Mara Togănel a fost prezentă în perioada 18-20 august la deschiderea oficială a Zilelor Municipiului Târnăveni, a Festivalului Văii Gurghiului organizat în comuna Ibănești, a Festivalului Folcloric ”Joc și cântec românesc” organizat în comuna Vânători, și a Festivalului Cepei organizat în comuna Suseni.

”Bucuria revederii confirmă că omenia și empatia ne țin aproape unii de alții. Dacă adăugăm puțină bunătate și înțelepciune, cu siguranță viitorul ne va include pe toți și vom găsi puterea de a merge mai departe împreună. Binele nu este doar pentru noi, este pentru noi toți”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Mara Togănel.

(Redacția)

Post-ul FOTO: Mara Togănel, prezentă la mai multe sărbători mureșene apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: FOTO: Mara Togănel, prezentă la mai multe sărbători mureșene

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type