Prima pagină » Heidi Klum, dietă de înfometare. Câte calorii mănâncă pe zi

Heidi Klum, dietă de înfometare. Câte calorii mănâncă pe zi

de Roboțelul @ iDOR.info
heidi-klum,-dieta-de-infometare.-cate-calorii-mananca-pe-zi

Heidi Klum (50 de ani) se înfometează ca să arate așa de slabă! Ea a recunoscut că își păstrează silueta suplă printr-o dietă extrem de strictă, despre care mulți au avertizat-o că nu este deloc sănătoasă, pe termen lung.

Heidi Klum le-a spus fanilor ce greutate are (Foto: INSTAGRAM)

Heidi Klum mănâncă ouă fierte și supă 

Supermodelul de origine germană a dezvăluit că mănâncă doar 900 de calorii pe zi. Heidi, care se laudă cu o avere de 40 de milioane de dolari, cântărește 62 de kg și are o înălțime de 1,76 m, potrivit Daily Mail. Fanii au criticat-o pentru această dietă, care implică în mare parte ouă fierte și supă, întrucât o femeie sănătoasă consumă 2.000 de calorii pe zi. Admiratorii ei i-au spus că, practic, le îndeamnă pe fetele tinere să se înfometeze, în speranța că vor arăta ca ea, și că acest regim alimentar nu are cum să fie sustenabil și sănătos. Nu este prima dată în ultimii ani când blondina este sinceră cu privire la felul în care arată. În 2020, ea a vorbit despre cât de mult își iubește corpul.

„Mă simt fericită cu cine sunt și cum sunt. Dacă nu aș fi, m-aș schimba. Port pantalonii pe care vreau să-i port și îmi trăiesc viața așa cum vreau. În tinerețe, trebuia să fiu disciplinată în ceea ce privește mâncarea. Acum, sunt deja obișnuită cu asta. Sunt atât de multe opțiuni, alege doar lucrurile potrivite pentru tine.”, a declarat Heidi pentru revista Red la acea vreme.

Heidi Klum și soțul ei, Tom Kaulitz

Heidi Klum este căsătorită cu Tom Kaulitz, membru al trupei Tokio Hotel (Foto: GETTYIMAGES)

Heidi Klum are patru copii: Johan (16 ani), Lou (13 ani)  și Henri (17 ani)- din mariajul cu fostul ei soț, Seal (60 de ani), și Leni (19 ani), fiica pe care o are cu afaceristul italian Flavio Briatore (73 de ani).

Heidi s-a căsătorit cu muzicianul Tom Kaulitz (33 de ani), în februarie 2019, într-o ceremonie privată. Între cei doi este o diferență de vârstă de 17 ani.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Heidi Klum, dietă de înfometare. Câte calorii mănâncă pe zi

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google