Prima pagină » Heidi Klum, siluetă perfectă și la 50 de ani. Cum arată supermodelul în costum de baie FOTO – Playtech Știri

Heidi Klum, siluetă perfectă și la 50 de ani. Cum arată supermodelul în costum de baie FOTO – Playtech Știri

de Roboțelul @ iDOR.info
heidi-klum,-silueta-perfecta-si-la-50-de-ani.-cum-arata-supermodelul-in-costum-de-baie-foto-–-playtech-stiri

Timpul a fost foarte blând cu Heidi Klum, după cum arată cele mai recente imagini cu celebritatea. Supermodelul a pozat pentru coperta revistei Glamour Germany, oferind chiar și un interviu pe tema înaintării în vârstă. Cum arată superba blondină în costum de baie. Foto

Heidi Klum a pozat pentru coperta Glamour Germany

La frumoasa vârstă de 50 de ani, Heidi Klum a pozat pentru coperta revistei Glamour Germany, arătând la fel de radiantă și tânără ca întotdeauna.  Îmbrăcată într-un bikini alb, supermodelul nu numai că și-a etalat frumusețea atemporală, dar a profitat de ocazie pentru a vorbi despre îmbătrânire.

Ședința foto, descrisă ca fiind plină de farmec, a prezentat-o pe Heidi Klum într-o notă eterică. Celebritatea s-a afișat în bikini, cu o pereche de aripi maiestuoase în jurul umerilor săi, adăugând astfel o notă angelică aspectului ei. Nu e nevoie să vă spunem mai multe; imaginile vorbesc de la sine.

Citește și: Salma Hayek arată de vis la 56 de ani. La ce nu are de gând actriţa să renunţe în viitorul apropiat. Foto

Ce spune celebritatea despre procesul de îmbătrânire

Chiar dacă arată exemplar la cei 50 de ani de care se bucură, Heidi Klum a vorbit în interviul oferit revistei Glamour despre schimbările inevitabile care vin odată cu înaintarea în vârstă, de exemplu: slăbirea vederii. Supermodelul a acceptat condiția, tratând-o cu umor:

„Partea bună este că vederea mea se înrăutățește din ce în ce mai mult și nu mai pot vedea totul atât de clar (râde). Accept doar – nu ai ce să faci. Oricum, pentru ce să-ți toci creierii? Nu ai ce să schimbi. Îmbătrânirea e așa cum este”.

Heidi Klum n-are niciun regret privind cariera în modeling

Această acceptare ușoară a situației dat reflectă atitudinea lui Heidi Klum față de viață și îmbătrânire, punând accent pe prezent și pe acceptarea inevitabilului. Reflectând la impresionanta carieră în industria modelingului, a mărturisit că nu are niciun fel de regret.

„Nu, nu regret nimic. Am fost foarte norocoasă. De multe ori trebuie doar să întâlnești oamenii potriviți la momentul potrivit”, a spus ea, atribuind o parte din succes întâmplării.

Citește și: Imagini rare cu Andreea Esca, în costum de baie! Vedeta de la Pro TV împlineşte 51 de ani. Foto

S-a implicat și în viața de familie, nu doar în cea profesională

Heidi Klum nu a pozat pentru Glamour Germany doar în costum de baie, ci și într-o rochie de satin cu bretele, completată de un aspect minimal de machiaj pentru a-i accentua frumusețea naturală. Celebritatea a împărtășit cu fanii săi câteva dintre imagini pe rețelele sociale.

În altă ordine de idei, amintim că Heidi Klum nu s-a dedicat doar carierei. Celebritatea este și mamă a patru copii: Lou, 14 ani, Henry, 18 ani, Johan, 17 ani și Leni Olumi Klum, 19 ani. Supermodelul s-a căsătorit ultima dată în anul 2019 cu Tom Kaulitz.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Heidi Klum, siluetă perfectă și la 50 de ani. Cum arată supermodelul în costum de baie FOTO – Playtech Știri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă