Prima pagină » Iana Balteș pe podium la Campionatele Balcanice

Iana Balteș pe podium la Campionatele Balcanice

de redactia
iana-baltes-pe-podium-la-campionatele-balcanice

Mureșeanca Iana Balteș și-a adjudecat medalia de bronz în prima zi a Campionatelor Balcanice de Ciclism pe Șosea, la proba de contratimp individual cadete.

„Iana se află în aceste zile cu echipa națională în Grecia, unde participă la Campionatele Balcanice de Ciclism pe Șosea – Tour of Thessaly 2023 Exalco, competiție desfășurată în perioada 25-27 august”, se preciează pe pagina de Facebook a Clubului Sportiv Universitar din Târgu Mureș.

Sâmbătă, 26 august, Iana Balteș  a participat și la proba de fond, unde a terminat cursa pe locul 16. În urma informațiilor primite de la conducerea Clubului Sportiv Universitar din Târgu Mureș, din păcate, un cui a stat în drumul ei și nu s-a putut clasa pe podium, făcând pană la roată.

(Redacția)

Post-ul Iana Balteș pe podium la Campionatele Balcanice apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Iana Balteș pe podium la Campionatele Balcanice

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type