Prima pagină » Imagini cu noul VW Tiguan au ajuns pe internet, chiar înainte de lansare. Cum arată noul SUV german – FOTO

Imagini cu noul VW Tiguan au ajuns pe internet, chiar înainte de lansare. Cum arată noul SUV german – FOTO

de Roboțelul @ iDOR.info
imagini-cu-noul-vw-tiguan-au-ajuns-pe-internet,-chiar-inainte-de-lansare.-cum-arata-noul-suv-german-–-foto

Fotografii cu noul Volkswagen Tiguan au scăpat pe internet. Noua generație a SUV-ului este mai rotunjită și împrumută elemente de design de la modelele electrice ID.

Până acum am putut să ne creionăm o idee asupra modului în care viitoarea generație Volkswagen Tiguan urmează să arate. Grație imaginilor furnizate de Volkswagen, în care am putut vedea noua generație, fie ea și acoperită cu camuflaj, a imaginilor spion și a unui clip apărut recent pe internet, ne-am făcut o ideea referitoare la aspectul noului model.

Mulțumită unor imagini postate pe Facebook, acum avem o vedere și mai bună asupra mașinii. Putem vedea mașina necamuflată datorită unui set de imagini care dezvăluie liniile noului SUV în toată gloria lor, fără deghizare. Trei imagini distribuite pe grupul de Facebook MQB-Coding & Retrofit partea frontală, spatele și interiorul noului Tiguan, care urmează să debuteze oficial la sfârșitul acestui an.

Noul Volkswagen Tiguan a fost „scăpat” pe internet

Imaginile ne arată foarte clar noua parte frontală rotunjită a noii generații, care are o grilă foarte lată în partea de jos și un element negru în partea de sus, care unește blocurile optice. Din câte putem vedea din imagini, acesta s-ar putea să integreze și o bandă LED.

Comparativ cu vechea generație, liniile au fost rotunjite. Au dispărut liniile drepte, foarte ascuțite, care caracterizează vechea generație. Partea din spate este dominată de un panou de plastic care leagă cele două stopuri.

Una dintre cele 3 imagini furnizate ne prezintă și interiorul mașinii. Cu toate acestea, pe acesta l-am putut vedea, cel puțin pe fragmente, într-un teaser publicat chiar de Volkswagen. Știm că mașina va avea selectorul transmisie montat pe coloana de direcție și că va dispune și de un ecran central cu diagonala de 15 inch. În plus, va exista și un selector rotativ, care controlează mai multe setări ale mașinii, precum modurile de condus, pentru alterarea setărilor sistemului de tracțiune integrală, pentru volum sau pentru schimbarea culorilor iluminatului ambiental.

Cea de-a treia generație de Tiguan va fi din nou disponibilă cu motorizări pe benzină, diesel și hibrid plug-in. Puterea PHEV-urilor va varia de la 201 la 268 CP, oferind în același timp o autonomie electrică de până la 120 de kilometri.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Imagini cu noul VW Tiguan au ajuns pe internet, chiar înainte de lansare. Cum arată noul SUV german – FOTO

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă