Prima pagină » Le & Le Games Târgu Mureș, club care apropie oamenii prin joc

Le & Le Games Târgu Mureș, club care apropie oamenii prin joc

de Redactia @ Zi-de-Zi
le-&-le-games-targu-mures,-club-care-apropie-oamenii-prin-joc

Le & Le Games este un club de jocuri de societate, situat în municipiul Târgu Mureș, pe strada Artei nr. 3. Locația a fost înființată în anul 2009 de către Valics Lehel, iar principalele activități vizau organizarea de jocuri care se înscriu în zona Magic: The gathering, Escape room challenges și altele.

La momentul actual, clubul se află în posesia timișoreanului Mihai Valentin, care a îmbogățit orizontul de activități cu noi idei interactive: „Ne-am orientat foarte mult pe partea de jocuri de familie, ateliere de creație, cuprinzând tot ce ține de partea de craft, pictură pe ceramică, practicarea tehnicii decupajului pe figurine făcute din papier-mâché, precum și evenimente de teatru, competiții, în plus, avem o terasă frumoasă unde clienții se pot relaxa savurând o băutură răcoritoare”. Clubul pune la dispoziția clienților o gamă largă de jocuri de societate pentru toate vârstele, dar și o suită de alte activități.

„Pe lângă partea de jocuri de masă, pentru că spațiul este generos și avem o grădină frumoasă aici, avem și tot felul de jocuri sportive de interacțiune și socializare. Dar pentru că nu vrem să neglijăm preferința unor clienți pentru jocurile virtuale, clubul nostru dispune și de un playstation dotat cu foarte multe jocuri”, a precizat deținătorul clubului.

În fiecare luni, de la ora 19.00, adulții sunt invitați să participe la quiz-uri care pot fi chiar sugestii personale. În acest sens, proprietarul Mihai Valentin îi încurajează pe târgumureșeni să se înscrie în grupul Quiz Mureș de pe Facebook, unde pot propune idei de jocuri, concursuri sau alte activități. De asemenea, Le & Le Games pune la dispoziția amatorilor de jocuri de fantasy, sesiuni săptămânale de Dungeons & Dragons, încurajând astfel practicarea role-playing-ului și stimularea imaginației.

Clubul se află în parteneriat cu diverse instituții culturale, fiind înscris în proiectul „Caravana cu jocuri”, conceptul fiind unul personal.

„Avem parteneriate cu muzee, cu biblioteci, cu cei de la Palatul Culturii. Participăm de fiecare dată la Noaptea muzeelor. Încurajăm activitățile cu cercetași sau alte evenimente culturale”, a adăugat Mihai Valentin.

Prin intermediul numeroaselor competiții organizate, clubul își propune să potențeze dorința de performanță a copiilor, precum și spiritul competitiv. Competițiile se vor organiza pe diverse domenii, sportive sau de entertainment. Câștigătorii vor fi premiați cu jocuri.

Pe lângă evenimentele culturale, clubul organizează și evenimente private cum sunt cele de corporate sau aniversările. De asemenea, clienții au disponibilitatea de a împrumuta jocuri pentru suma modică de 15 lei/joc, care este și tariful de înscriere la competiții sau de intrare în club.

Mădălina ROHAN

Post-ul Le & Le Games Târgu Mureș, club care apropie oamenii prin joc apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Această știre este preluată.
Sursa acestei stiri: Le & Le Games Târgu Mureș, club care apropie oamenii prin joc
Autor: redactia

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type