Prima pagină » Mureș: Se caută salvatori din pasiune

Mureș: Se caută salvatori din pasiune

de redactia
mures:-se-cauta-salvatori-din-pasiune

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Horea” al județului Mureș organizează o campanie de recrutare intitulată „Salvator din pasiune”.

Campania se adresează celor care au vârsta cuprinsă între 16 și 65 de ani, pe care îi caracterizează implicarea, solidaritatea și responsabilitatea civică.

„Dosarele se depun în perioada 16-31 august, de luni până vineri în intervalul orar 9.00 – 15.00, la sediul temporar ISU Mureș, situat în municipiul Târgu Mureș, pe strada Gheorghe Doja nr. 250, în incinta internatului fostului Liceu de Xhimie”, se precizează pe pagina de Facebook a ISU ”Horea” al județului Mureș.

Documentele necesare pentru înscrierea voluntarilor sunt acordul părintelui în cazul candidaților sub 18 ani și cererea de înscriere pentru voluntariat.

Aceste documente se pot descărca de pe site-ul Inspectoratului, iar tot din aceeași secțiune, se poate descărca și broșura voluntarilor în care se precizează toate activitățile, condițiile de înscriere și cursurile de care aceștia vor avea parte.

Pentru detalii suplimentare puteți apela numărul de telefon 0265-269.661, interior 27223, de luni până vineri între orele 9.00 – 15.00.

Diana CĂRBUREAN

Post-ul Mureș: Se caută ”salvatori din pasiune” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Această știre este preluată.
Sursa acestei stiri: Mureș: Se caută salvatori din pasiune
Autor: redactia

S-ar putea să-ți placă