Prima pagină » Nu face sport acasă? Prințul Harry a fost pozat după ce s-a antrenat la o sală de fitness din Santa Barbara

Nu face sport acasă? Prințul Harry a fost pozat după ce s-a antrenat la o sală de fitness din Santa Barbara

de Roboțelul @ iDOR.info
nu-face-sport-acasa?-printul-harry-a-fost-pozat-dupa-ce-s-a-antrenat-la-o-sala-de-fitness-din-santa-barbara

Prințul Harry, care e Duce de Sussex, s-a antrenat intens la o sală de sport din apropierea casei sale din Montecito, California.

Și Prințul Harry transpiră! Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a fost văzut plecând vineri de la o sală de sport din Santa Barbara după un antrenament intens, scrie People

Prințul Harry apare în imaginile surprinse de paparazzi într-o ținută complet neagră, un tricou, pantaloni scurți și adidași. El a completat look-ul casual cu o pălărie californiană de culoare marină cu ursul grizzly care apare pe steagul statului.

Prințul a purtat, de asemenea, accesoriile sale obișnuite, un teanc de brățări și verigheta sa. De asemenea, el a ținut în mână o sticlă cu apă și o mică minge verde în timp ce părăsea sala de fitness, care se află în apropierea casei sale și a soției Meghan Markle din Montecito.

Prințul Harry este cunoscut pentru firea sa sportivă, joacă polo, rugby și fotbal, așa că nu este de mirare că a apărut transpirat după mișcarea făcută la sala de fitness din Santa Barbara.

Se știe că prințul s-a întors recent dintr-o călătorie în Singapore pentru un meci de polo în scop caritabil. La începutul acestei luni, el a concurat la Sentebale ISPS Handa Polo Cup la Singapore Polo Club, o acțiune de strângere de fonduri pentru Sentebale, organizația caritabilă pe care a cofondat-o. Împreună cu Prințul Seeiso de Lesotho, Prințul Harry a fondat organizația în 2006 pentru a permite copiilor și tinerilor afectați de sărăcie, inegalitate și HIV/SIDA să se dezvolte, conform site-ului acesteia.

„Este foarte competitiv”, a declarat prietenul lui Harry, starul de polo și ambasadorul Sentebale, Ignacio „Nacho” Figueras, pentru PEOPLE în iulie 2022. „Joacă foarte bine, călărește foarte bine”. „Este o onoare să fiu coechipierul lui”, a adăugat el.

Deși Harry s-a întors acum acasă, în California, alături de Meghan și de copiii lor Archie, în vârstă de 4 ani, și Lilibet, în vârstă de 2 ani, ducesa de Sussex i-a lipsit „foarte mult” în timpul călătoriilor sale din august, potrivit lui Figueras.

Prințul Harry

Imaginea 1/5: Prințul Harry

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Nu face sport acasă? Prințul Harry a fost pozat după ce s-a antrenat la o sală de fitness din Santa Barbara

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google