Prima pagină » OPPO Find N3 Flip: Noul Competitor pentru Samsung Galaxy Z Flip 5

OPPO Find N3 Flip: Noul Competitor pentru Samsung Galaxy Z Flip 5

de Roboțelul @ iDOR.info
oppo-find-n3-flip:-noul-competitor-pentru-samsung-galaxy-z-flip-5

OPPO este cunoscut pentru producerea de telefoane pliabile robuste, dar majoritatea acestora nu ajung pe piața globală. Cu toate acestea, OPPO Find N2 Flip a făcut excepția, debutând ca un rival al Galaxy Z Flip 4, cu un design elegant, o balama durabilă și un ecran mare pe capac, care permite efectuarea multor acțiuni fără a deschide telefonul. Acum, OPPO se pregătește să lanseze Find N3 Flip în China pe 29 august, iar se așteaptă ca acesta să fie disponibil și pe piața globală mai târziu în acest an. Noul model vine cu câteva modificări de design și specificații îmbunătățite, ceea ce îl poate face un competitor demn pentru Samsung Galaxy Z Flip 5. (Sursa: Gizmochina)

Design și Display

Primul telefon pliabil clamshell al OPPO, Find N2 Flip, a avut un design elegant și un ecran mare pe capac, ceea ce l-a făcut atractiv și competitiv pe piață. Spre deosebire de Galaxy Z Flip 4, Find N2 Flip se plia perfect, fără a lăsa niciun spațiu la îndoire. Noul Find N3 Flip păstrează ecranul rectangular pe capac, dar vine cu un modul de cameră circular nou, care include trei senzori de cameră și branding Hasselblad. Notabil este faptul că Find N3 Flip nu va avea un ecran mai mare pe capac, așa cum au unii dintre competitorii săi. De exemplu, Galaxy Z Flip 5 are un display exterior mai mare, care acoperă jumătate din telefon, în timp ce Motorola Razr 40 Ultra are un ecran pe capac mai larg, care ocupă mai mult din fața telefonului.

Alte Specificații

Se așteaptă ca noul telefon pliabil să fie echipat cu procesorul MediaTek Dimensity 9200, împreună cu 16GB de RAM. De asemenea, se preconizează că va avea o baterie mai mare, de 4.800mAh, comparativ cu bateria de 4.300mAh a modelului anterior, și va suporta încărcare rapidă de 67W, confirmată de o certificare 3C.

Find N3 Flip va avea, de asemenea, un sistem de camere triple, cu zvonuri care sugerează un senzor principal de 50 megapixeli, cu stabilizare optică a imaginii (OIS), ca atracție principală. Deși detaliile despre ceilalți senzori nu au fost încă dezvăluite, OPPO a confirmat că noul telefon pliabil va fi primul din serie care va include o lentilă pentru portrete. Compania a împărtășit și câteva mostre de fotografii, deși acestea par să fie editate și s-ar putea să nu reprezinte cu acuratețe calitatea reală a camerei.

Prețul telefonului rămâne necunoscut până în prezent, dar se așteaptă să fie similar cu cel al modelului Find N2 Flip. Ca referință, Find N2 Flip avea un preț de 89.999 INR în India, pentru varianta cu 8GB RAM și 256GB spațiu de stocare, ceea ce echivalează cu aproximativ 1.175 dolari americani. Telefonul era disponibil în trei opțiuni de culoare: negru, auriu și mov.

OPPO Find N3 Flip pare să fie un upgrade semnificativ față de modelul anterior, cu îmbunătățiri la nivel de design, specificații și camere. Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă aceste îmbunătățiri vor fi suficiente pentru a concura cu succes cu Samsung Galaxy Z Flip 5 și alte telefoane pliabile de pe piață. Mai multe detalii vor fi dezvăluite la lansarea oficială din China, pe 29 august.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OPPO Find N3 Flip: Noul Competitor pentru Samsung Galaxy Z Flip 5

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă