Prima pagină » Prima dovadă că Meghan Markle și prințul Harry au ajuns la divorț. Ce fotografie a apărut în presă cu ducesa

Prima dovadă că Meghan Markle și prințul Harry au ajuns la divorț. Ce fotografie a apărut în presă cu ducesa

de Roboțelul @ iDOR.info
prima-dovada-ca-meghan-markle-si-printul-harry-au-ajuns-la-divort.-ce-fotografie-a-aparut-in-presa-cu-ducesa

Tabloidele britanice, dar și cele de peste ocean, au vehiculat în ultimele luni zvonuri despre un posibil divorț dintre Meghan și Harry, iar unele dintre aceste publicații vorbesc chiar de prima dovadă că Meghan Markle și prințul Harry au ajuns la divorț. Citește mai departe și vezi ce fotografie a apărut în presă cu ducesa.

Harry și Meghan și zvonurile despre divorț

În ultima vreme, ducele și ducesa de Sussex s-au angajat într-o serie de reacții pe marginea zvonurilor despre un iminet divorț.

În luna mai, prințul Harry și Meghan au făcut mare tam-tam în legătură cu o urmărire cu mașina în Manhattan, care a sfârșit prin a fi mai degrabă o plimbare cu taxiul prin oraș.

Vezi și: Cum au fost văzuţi Harry şi Meghan, după ce au fost daţi afară din locuinţa din Marea Britanie. Gestul care i-a surprins pe mulţi

În iunie, ei s-au despărțit de Spotify, după ce au produs doar un sezon al unui podcast în timpul contractului lor de trei ani și 20 de milioane de dolari, iar Bill Simmons i-a numit, în mod memorabil, ”escroci nenorociți”.

Zvonuri despre Meghan Markle și prințul Harry, niște baliverne

În iulie, Daily Mail i-a acuzat de dușmănie cu David și Victoria Beckham, iar acum, când vine sezonul despărțirilor, aceste greșeli profesionale și de PR au determinat tabloidele să se întrebe dacă mariajul lor este pe baze solide.

Vezi și: Netflix, vestea momentului despre Prințul Harry și Meghan după ce s-a spus că divorțează. Miza e de milioane de euro

O sursă a susținut luna trecută pentru Radar Online că Harry și Meghan ”își iau o perioadă de timp separat” în urma tuturor dramelor.

Adevărul despre presupusul divorț dintre Meghan Markle și Prințul Harry. Ce condiție i-ar fi impus fosta actriță soțului ei
„Viața de vis pe care păreau să o aibă s-ar putea să se fi încheiat”

”Încearcă să își dea seama ce i-a lovit. Harry nu se potrivește în lumea de prost gust a lui Meghan din Tinseltown.”, a susținut sursa, conform publicației.

Cu toate acestea, o sursă apropiată de soții Sussex a declarat că orice zvonuri de separare sunt niște baliverne, spunând că ”Nu este adevărat. Este literalmente inventat.

Tabloidele vorbesc despre prima dovadă că Meghan Markle și prințul Harry au ajuns la divorț

Deși au încercat să combată toată această mare de informații contradictorii, tabloidele britanice nu se lasă, în încercarea de a descoperi dacă într-adevăr, Meghan Markle și prințul Harry au ajuns la divorț. Iar, în acest context, unele tabloide vin și declară că au și prima dovadă că Meghan Markle și prințul Harry au ajuns la divorț.

Una din aceste publicații, NDTV, scrie cu titluri mari că au intrat în posesia unei fotografiii de pe Instagram cu Meghan Markle fără inelul de logodnă, și care în opinia sursei citate, ”stârnește zvonuri despre divorțul dintre Meghan Markle și prințul Harry”.

Meghan Markle şi Prinţul Harry au probleme cu banii? Detaliul care arată că cei doi fac economii serioase
Meghan şi Harry au probleme cu banii

În poza cu pricina, pe care o găsiți în galerie, Meghan Markle este văzută sărbătorindu-și ziua de naștere alături de două prietene.

Toate cele trei femei sunt zâmbitoare, ducesa înfășurându-și brațul în jurul uneia dintre prietene. La o privire atentă, se poate observa că inelul de logodnă lipsește de pe degetul ei.

Vezi și: Dovada că Prințul Harry și Meghan Markle sunt în prag de divorț. S-ar fi despărțit deja

Această fotografie a pus gaz pe focul zvonurilor de divorț dintre Meghan Markle și Harry și pe faptul că cei doi soți își iau o perioadă de timp separat.

Dacă este așa sau nu, deocamdată totul este doar pură speculație, rămânând ca cei doi să facă, dacă este cazul, anunțul în mod oficial.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prima dovadă că Meghan Markle și prințul Harry au ajuns la divorț. Ce fotografie a apărut în presă cu ducesa

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă