Prima pagină » Prințul Harry, despre gluma oribilă a regelui Charles după ce Diana l-a născut – Evenimentul Zilei

Prințul Harry, despre gluma oribilă a regelui Charles după ce Diana l-a născut – Evenimentul Zilei

de Roboțelul @ iDOR.info
printul-harry,-despre-gluma-oribila-a-regelui-charles-dupa-ce-diana-l-a-nascut-–-evenimentul-zilei

Prințul Harry nu poate uita perioada copilăriei sale şi, mai ales, ce i s-a spus, mai în glumă, mai în serios, mamei sale. Ca dovadă că n-a uitat acea poveste despre o „glumă” pe care Charles, în vârstă de 74 de ani, i-a spus-o Dianei în ziua în care el s-a născut.

Prințul Harry susține că tatăl său, Regele Charles, a făcut o glumă oribilă după ce l-a născut mama sa. Ducele a relatat că acesta i-ar fi spus prințesei Diana că „munca sa s-a încheiat” după ce a dat naștere „rezervei”.

Mai exact, imediat după ce prințesa Diana a născut al doilea copil, pe Harry, în septembrie 1984, Charles i-a spus soției sale:

Minunat! Acum mi-ai dat un moștenitor și o rezervă. Munca mea s-a încheiat. La câteva minute după această comedie, s-a spus că tata a plecat să se întâlnească cu iubita lui. Deci, multe cuvinte adevărate rostite în glumă”, a scris prințul Harry.

De la această glumă Harry a dat titlul cărții sale „Spare”. Făcând aluzie la faptul că rolul său a fost mereu cel de rezervă a fratelui său prințul William. Cel care urmează să moștenească tronul Regatului Unit al Marii Britanii de la tatăl lor, regele Charles.

Diana s-a căsătorit cu Charles în 1981. Cei doi i-au avut pe William în 1982 și pe Harry doi ani mai târziu. Pe tot parcursul căsătoriei sale cu Diana, Charles a menținut o relație strânsă cu Camilla.

Camilla, în vârstă de 75 de ani, era și ea căsătorită cu copii la acea vreme, dar n-a ținut cont de nimic. Charles și Camilla ar fi început să aibă o aventură în 1986. Regreta Prințesă de Wales a murit la vârsta de 36 de ani într-un accident de mașină în august 1997. Șapte ani mai târziu, Charles și Camilla și-au anunțat planurile de căsătorie. Vestea a venit ca o lovitură pentru Harry.

Prințul Harry: Regele Charles i-a spus Prințesei Diana „Munca sa s-a făcut” după ce a dat naștere unei rochii roșii „de rezervă”

Regele Carol al III-lea, Prințul Harry și Prințesa Diana. Sursa foto: usmagazine.com.

Sfârșitul tragic al Prințesei Diana

Aflată la Paris împreună cu iubitul său, Dodi al Fayed, prințesa Diana a cinat în seara de 30 august 1997 la restaurantul hotelului Ritz. Spre finalul mesei, Dodi i-a spus șoferului personal să plece cu mașina, în încercarea de a-i distrage pe fotografi.

Noul șofer al cuplului urma să fie Henri Paul, gardă personală la hotelul Ritz. Acesta se urcase la volan sub influența alcoolului și a medicamentelor anti-depresive.

În 31 august 1997, Diana a murit într-un teribil accident de mașină produs în tunelul „Pont de l’Alma” din Paris. Mașina lor, un Mercedes-Benz negru din 1994, a fost urmărită de paparazzi înainte de tragedie. Șoferul a încercat să scape de fotografi accelerând. Acesta conducea cu viteza de la 200 km/h în tunel, a pierdut controlul mașinii și a ricoșat într-un zid.

Diana a ajuns în stare gravă la spital, dar în viață, însă a murit la puțin timp în urma unui stop cardiac. Înmormântarea Dianei a avut loc în pe 6 septembrie 1997 și a fost urmărită de aproximativ 2,5 de miliarde de persoane din lumea întreagă, scrie usmagazine.com.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prințul Harry, despre gluma oribilă a regelui Charles după ce Diana l-a născut – Evenimentul Zilei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type