Prima pagină » Prințul Harry, despre gluma oribilă a regelui Charles după ce Diana l-a născut – Evenimentul Zilei

Prințul Harry, despre gluma oribilă a regelui Charles după ce Diana l-a născut – Evenimentul Zilei

de Roboțelul @ iDOR.info
printul-harry,-despre-gluma-oribila-a-regelui-charles-dupa-ce-diana-l-a-nascut-–-evenimentul-zilei

Prințul Harry nu poate uita perioada copilăriei sale şi, mai ales, ce i s-a spus, mai în glumă, mai în serios, mamei sale. Ca dovadă că n-a uitat acea poveste despre o „glumă” pe care Charles, în vârstă de 74 de ani, i-a spus-o Dianei în ziua în care el s-a născut.

Prințul Harry susține că tatăl său, Regele Charles, a făcut o glumă oribilă după ce l-a născut mama sa. Ducele a relatat că acesta i-ar fi spus prințesei Diana că „munca sa s-a încheiat” după ce a dat naștere „rezervei”.

Mai exact, imediat după ce prințesa Diana a născut al doilea copil, pe Harry, în septembrie 1984, Charles i-a spus soției sale:

Minunat! Acum mi-ai dat un moștenitor și o rezervă. Munca mea s-a încheiat. La câteva minute după această comedie, s-a spus că tata a plecat să se întâlnească cu iubita lui. Deci, multe cuvinte adevărate rostite în glumă”, a scris prințul Harry.

De la această glumă Harry a dat titlul cărții sale „Spare”. Făcând aluzie la faptul că rolul său a fost mereu cel de rezervă a fratelui său prințul William. Cel care urmează să moștenească tronul Regatului Unit al Marii Britanii de la tatăl lor, regele Charles.

Diana s-a căsătorit cu Charles în 1981. Cei doi i-au avut pe William în 1982 și pe Harry doi ani mai târziu. Pe tot parcursul căsătoriei sale cu Diana, Charles a menținut o relație strânsă cu Camilla.

Camilla, în vârstă de 75 de ani, era și ea căsătorită cu copii la acea vreme, dar n-a ținut cont de nimic. Charles și Camilla ar fi început să aibă o aventură în 1986. Regreta Prințesă de Wales a murit la vârsta de 36 de ani într-un accident de mașină în august 1997. Șapte ani mai târziu, Charles și Camilla și-au anunțat planurile de căsătorie. Vestea a venit ca o lovitură pentru Harry.

Prințul Harry: Regele Charles i-a spus Prințesei Diana „Munca sa s-a făcut” după ce a dat naștere unei rochii roșii „de rezervă”

Regele Carol al III-lea, Prințul Harry și Prințesa Diana. Sursa foto: usmagazine.com.

Sfârșitul tragic al Prințesei Diana

Aflată la Paris împreună cu iubitul său, Dodi al Fayed, prințesa Diana a cinat în seara de 30 august 1997 la restaurantul hotelului Ritz. Spre finalul mesei, Dodi i-a spus șoferului personal să plece cu mașina, în încercarea de a-i distrage pe fotografi.

Noul șofer al cuplului urma să fie Henri Paul, gardă personală la hotelul Ritz. Acesta se urcase la volan sub influența alcoolului și a medicamentelor anti-depresive.

În 31 august 1997, Diana a murit într-un teribil accident de mașină produs în tunelul „Pont de l’Alma” din Paris. Mașina lor, un Mercedes-Benz negru din 1994, a fost urmărită de paparazzi înainte de tragedie. Șoferul a încercat să scape de fotografi accelerând. Acesta conducea cu viteza de la 200 km/h în tunel, a pierdut controlul mașinii și a ricoșat într-un zid.

Diana a ajuns în stare gravă la spital, dar în viață, însă a murit la puțin timp în urma unui stop cardiac. Înmormântarea Dianei a avut loc în pe 6 septembrie 1997 și a fost urmărită de aproximativ 2,5 de miliarde de persoane din lumea întreagă, scrie usmagazine.com.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prințul Harry, despre gluma oribilă a regelui Charles după ce Diana l-a născut – Evenimentul Zilei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă