Prima pagină » Revenirea Reginei Camilla! N-a suportat prea mult izolarea la Balmoral și a apărut la un eveniment

Revenirea Reginei Camilla! N-a suportat prea mult izolarea la Balmoral și a apărut la un eveniment

de Roboțelul @ iDOR.info
revenirea-reginei-camilla!-n-a-suportat-prea-mult-izolarea-la-balmoral-si-a-aparut-la-un-eveniment

Regina Camilla a participat la un eveniment la Royal Air Force Club, marți seară, unde a îmbrăcat una dintre frumoasele sale rochii cu buline, precum și câteva bijuterii strălucitoare.

Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, a avut o ieșire oficială marți, când a dezvelit un portret al agentului executiv pentru operațiuni speciale, Noor-un-Nisa Inayat Khan GC. Noor a devenit prima femeie operator care s-a infiltrat în Franța ocupată de inamic pentru a ajuta Rezistența franceză în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

De asemenea, Regina Camilla a anunțat în mod oficial numele unei camere în onoarea lui Noor la Royal Air Force Club, marți, scrie The Express. Pentru această ieșire, Regina Camilla a îmbrăcat o rochie cămașă Samantha Sung Audrey cu verde și alb, ținută pe care a purtat-o de multe ori.

„Această rochie cămașă inspirată din anii 1950 este feminină, elegantă și extrem de confortabilă. Confecționată dintr-o musola delicată din bumbac, ceea ce o face perfectă pentru orice ocazie.”, se arată în descrierea rochiei pe site-ul brandului. Cu un preț inițial de 675 de lire sterline, rochia Reginei Camilla este în prezent la vânzare pentru 473 de lire sterline.

La rochia cu buline, Regina Camilla a asortat pantofii Sole Bliss Ingrid Pumps în piele de căprioară bej, care costă 159 de lire sterline. Și bijuteriile alese au fost unele speciale,  la gât ea a avut colierul cu pandantivul ei Kiki McDonough Apollo Blue Topaz în aur galben, care are un preț de 1.500 de lire sterline. 

Regina a purtat, de asemenea, brățara Van Cleef and Arpels Vintage Alhambra Yellow Gold Agate Bracelet, care a costat 4.500 de lire sterline.

Regina Camilla

Imaginea 1/5: Regina Camilla

Pe Twitter, fanii nu s-au abținut și au comentat apariția Reginei Camilla. „Ce rochie superbă!”, „Îmi place brățara ei. Mă întreb dacă a fost un cadou de la rege, pentru că pare să o poarte des”.

Foto: Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Revenirea Reginei Camilla! N-a suportat prea mult izolarea la Balmoral și a apărut la un eveniment

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google