Prima pagină » Primele fotografii cu Galaxy A05 dezvăluie un design plat

Primele fotografii cu Galaxy A05 dezvăluie un design plat

de Roboțelul @ iDOR.info
primele-fotografii-cu-galaxy-a05-dezvaluie-un-design-plat

Fotografiile live ale viitorului Galaxy A05 au apărut online, dezvăluind că acesta va fi unul dintre cele mai accesibile telefoane Samsung ale anului, presupunând că va fi lansat la un an după Galaxy A04. Dispozitivul a fost observat la Agenția Națională de Telecomunicații, sau Anatel, din Brazilia.

Două fotografii ale Galaxy A05 au fost obținute de la Anatel prin intermediul Tecnoblog. Acestea arată panourile din spate și din față ale telefonului și, fără surprize, dispozitivul are un design plat cu un cadru aproape plat, similar cu alte telefoane Galaxy A lansate de Samsung în acest an.

Galaxy A05 din aceste fotografii are un finisaj lucios negru cu un model de dungi pe panoul din spate. Acesta are două camere orientate spre spate, fiecare încorporată în propriul decupaj circular, și un blitz LED. A doua fotografie dezvăluie o bărbie relativ grosă în partea de jos.

Galaxy A05
Galaxy A05

Deși ați putea crede că Galaxy A05 are un decupaj Infinity-O pentru camera selfie, la o inspecție mai atentă, senzorul pare a fi prea aproape de chenar, ceea ce înseamnă că este mai probabil să fie încapsulat într-un decupaj Infinity-U sau Infinity-V.

La fel ca Galaxy A04, și acesta va ocupa segmentul bugetar. Specificațiile scurse până acum includ un cip MediaTek Helio G85, care ar trebui să ofere o performanță mai bună decât Helio P35, dar totuși nimic care să schimbe piața cu costuri reduse. Telefonul are, de asemenea, 4GB de RAM.

Din nou, telefonul nu are conectivitate 5G sau, cel puțin, o variantă 5G nu a fost încă observată nicăieri. FCC a dezvăluit recent numărul de model al variantei 4G, adică SM-A055F.

Alte specificații includ o baterie de 5.000mAh confirmată de FCC, conectivitate Bluetooth 5.3 și Android 13.

Nu există o dată oficială de lansare pentru Galaxy A05 în momentul scrierii acestui articol, dar cu toate aceste apariții la agențiile de reglementare din întreaga lume, Samsung se pregătește probabil pentru o lansare. Ca referință, Galaxy A04 a fost anunțat în august și lansat în octombrie 2022.

Sursa: SamMobile

Marian Ciobanu

Sunt Marian Ciobanu, pasionat de tehnologie cu peste 10 ani de experiență în tehnologia mobilă, gadgeturi și computere. Am studiat la Universitatea Ovidius din Constanța, Științe Economice și am scris numeroase articole despre tehnologie pentru publicații precum Betit, TechCafe și altele. Sunt pasionat de ceea ce fac și în prezent sunt fondatorul Geeki.ro. Cred în împărtășirea cunoștințelor și sunt mereu deschis la discuții despre ultimele inovații în tehnologie.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Primele fotografii cu Galaxy A05 dezvăluie un design plat

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă