Prima pagină » Samsung Galaxy S24 Ultra primește un promo concept; Așa va arăta smartphone-ul dacă zvonurile se adeveresc (Video)

Samsung Galaxy S24 Ultra primește un promo concept; Așa va arăta smartphone-ul dacă zvonurile se adeveresc (Video)

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-galaxy-s24-ultra-primeste-un-promo-concept;-asa-va-arata-smartphone-ul-daca-zvonurile-se-adeveresc-(video)

La începutul anului viitor ar trebui să sosească seria flagship Galaxy S24 de la Samsung. Telefoanele au avut parte de scăpări însemnate în ultimele săptămâni. Am aflat până acum că varianta Ultra ar adopta un display plat luminos, iar Samsung ar putea aduce un CPU Exynos puternic sub capota noilor modele. Se cunosc și informații legate de setup-ul foto, de asemenea. Ei bine, cei de la Tom’s Guide au preluat toate aceste zvonuri și au reușit să realizeze un clip realist ce prezintă designul lui Galaxy S24 Ultra. Mai jos avem detalii.

Din câte observăm, apar câteva diferențe la nivel estetic față de predecesor, chiar dacă se credea că Galaxy S24 Ultra va păstra în mare designul adoptat de Galaxy S23 Ultra. Vedem în jurul camerelor inele metalice lucioase, o talie mai redusă și margini fabricate din titan, lucioase. Ecranul e reprezentat de un panou AMOLED de 6.9 inch în diagonală, plat, cu rezoluție 2K și refresh rate de 144Hz.

Nu lipsește slotul dedicat S-Pen din partea de jos, evident. Un astfel de panou plat ar facilita și scrierea cu acest stylus întrucât panourile curbate nu excelează la acest capitol. Sunt fericit să văd muchii reduse în jurul panoului, chiar dacă zvonurile recente aduceau în discuție un raport corp-ecran de 88%. 

Samsung Galaxy S24 Ultra ar sosi în două variante: cu procesor Snapdragon 8 Gen 3 sau CPU Exynos 2400 (pentru Europa). Va primi până la 16 GB de memorie RAM și stocare rapidă și se va comercializa pe nuanțe precum Phantom White, Phantom Purple, Phantom Black și Gold. Vor exista și nuanțe exclusive precum roșu și verde. 

Sub capotă s-ar afla o baterie generoasă, de 5500 mAh și vom primi alimentare rapidă. Se vehiculează că vor crește prețurile, iar în variantă de bază Galaxy S24 Ultra va costa în jur de 1199 de euro la debut. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung Galaxy S24 Ultra primește un promo concept; Așa va arăta smartphone-ul dacă zvonurile se adeveresc (Video)

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type