Prima pagină » Ghenea, aspru criticată după ce și-a închis pagina de Instagram

Ghenea, aspru criticată după ce și-a închis pagina de Instagram

de Roboțelul @ iDOR.info
ghenea,-aspru-criticata-dupa-ce-si-a-inchis-pagina-de-instagram

Mădălina Ghenea, iubita tenismenului bulgar Grigor Dimitrov, și-a închis zilele trecute pagina de Instagram, iar fanii au luat-o la rost. Actrița de origine româncă a atras atenția urmăritorilor săi cu o postare de doliu pe rețelele de socializare.

Iubita lui Grigor Dimitrov, aspru criticată după ce și-a închis pagina de Instagram

Zilele trecute, Mădălina Ghenea, partenera de viață a lui Grigor Dimitrov, și-a închis pagina de Instagram, la scurt timp după ce a făcut o postare de doliu. Actrița trece prin momente de suferință și a decis să ia o pauză de la rețelele de socializare. Această decizie radicală a dat naștere unor speculații care s-au învârtit în jurul vieții ei sale private. Îngrijorați, unii prieteni virtuali au întrebat-o de ce a luat această hotărâre.

La o zi distanță, Mădălina Ghenea și-a reactivat contul de Instagram și a povestit ce s-a întâmplat, de fapt.

„De câteva zile am decis să-mi închid profilul de Instagram, e vorba despre o perioadă de doliu care m-a afectat profund. Ieri am decis să dedic o postare, un gând de suflet, familiei unui copil care, din păcate, nu a supraviețuit și pe care, în ultimele luni, l-am ajutat în toate modurile în care mi-a fost posibil, pentru a-i oferi, în micul meu mod, speranța de a depăși o boală gravă.

Nu m-am gândit niciodată că se vor crea tot felul de speculații asupra vieții mele private și nu m-am gândit niciodată că va trebui să-mi justific gestul meu privat, dictat de inimă, din cauza unor voci incontrolabile care m-au lăsat uimită. Asta doar pentru a clarifica și a pune capăt unor speculații fără sens asupra cărora prefer să trag un văl deplorabil!”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram, în dreptul unei imaginii cu doliu, pe care a publicat-o și la profil.

Bruneta a mai detaliat faptul că a fost revoltată de unele mesaje, precizând că nu este obligată să își justifice acțiunile în mediul online.

„Nu m-am gândit niciodată că se vor crea tot felul de speculații asupra vieții mele private și nu m-am gândit niciodată că va trebui să-mi justific gestul meu privat, dictat de inimă, din cauza unor voci incontrolabile care m-au lăsat uimită. Asta doar pentru a clarifica și a pune capăt unor speculații fără sens”, și-a încheiat mesajul iubita lui Grigor Dimitrov.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ghenea, aspru criticată după ce și-a închis pagina de Instagram

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă