Prima pagină » Samsung pregătește o revoluție: Telefonul cu ecran derulabil ar putea sosi în 2025!

Samsung pregătește o revoluție: Telefonul cu ecran derulabil ar putea sosi în 2025!

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-pregateste-o-revolutie:-telefonul-cu-ecran-derulabil-ar-putea-sosi-in-2025!

În lumea tehnologiei mobile, inovația nu se oprește niciodată. Samsung, unul dintre giganții industriei, pare să fie pe cale să aducă o nouă revoluție în domeniul smartphone-urilor. Mai devreme în acest an, Samsung Display a prezentat un panou OLED care poate fi derulat într-un format mai mic. Deși au existat numeroase zvonuri despre intenția companiei sud-coreene de a lansa astfel de dispozitive, un zvon recent oferă detalii suplimentare despre primul astfel de dispozitiv.

Conform sursei Revegnus (@Tech_Reve), Samsung ar putea lansa un telefon cu ecran OLED derulabil în 2025. Dacă aceste informații se confirmă, compania ar putea dezvălui telefonul alături de Galaxy Z Flip 7 și Galaxy Z Fold 7 în a doua jumătate a anului. Se spune că noul telefon cu ecran derulabil va avea o cameră UPC (Under Panel Camera) îmbunătățită, ceea ce înseamnă că nu va avea nicio decupare pentru camera frontală. De asemenea, se afirmă că dispozitivul va avea zero margini, sugerând un ecran de la margine la margine.

După ce a aproape perfecționat formatul pliabil în formă de Z cu seria Galaxy Z Flip și Galaxy Z Fold, Samsung pare să exploreze și alte forme inovatoare pentru dispozitive mobile, inclusiv telefoane care se pot transforma în tablete cu ecrane derulabile și ecrane cu dublă îndoire. Se zvonește chiar că compania lucrează la un dispozitiv cu două balamale care se poate transforma din telefon în tabletă.

În ceea ce privește ecranul OLED derulabil, panoul prezentat de Samsung Display ar putea fi extins la un ecran de 12,4 inci atunci când este necesar. Acesta are un motor încorporat care derulează și rulează ecranul OLED flexibil. Samsung deține mai multe brevete legate de tehnologiile care ar putea fi utilizate în ecranele pliabile și derulabile.

Ce ne rezervă viitorul?

  1. Ecranele derulabile vor înlocui ecranele pliabile? Cu tehnologia în continuă evoluție, e posibil ca ecranele derulabile să devină noul standard în industria smartphone-urilor.
  2. Cum va influența această tehnologie designul și funcționalitatea dispozitivelor? Un ecran derulabil ar putea oferi utilizatorilor mai multă flexibilitate și un spațiu de vizualizare mai mare, fără a compromite portabilitatea.
  3. Ce alte inovații ne poate aduce Samsung în următorii ani? Dacă istoria ne-a învățat ceva, este că Samsung nu se teme să experimenteze și să aducă noi tehnologii pe piață. Cu siguranță, viitorul ne rezervă surprize plăcute.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung pregătește o revoluție: Telefonul cu ecran derulabil ar putea sosi în 2025!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type