Prima pagină » Microsoft merge mai departe cu inteligența artificială. Unde ai putea găsi AI în Windows 11

Microsoft merge mai departe cu inteligența artificială. Unde ai putea găsi AI în Windows 11

de Roboțelul @ iDOR.info
microsoft-merge-mai-departe-cu-inteligenta-artificiala.-unde-ai-putea-gasi-ai-in-windows-11

Potrivit unui raport al Windows Central, Microsoft experimentează modalități de a injecta capabilități bazate pe inteligență artificială acestor aplicații de bază în Windows 11.

Windows Central raportează că una dintre aceste funcții AI ar putea implica o nouă setare în Fotografii, care le permite utilizatorilor să identifice persoane sau obiecte dintr-o fotografie, făcând mai ușor să le separe de fundal.

Utilizatorii vor avea apoi posibilitatea de a tăia și lipi aceste elemente într-o fotografie, în altă parte.

Microsoft se gândește, de asemenea, să adauge tehnologie de recunoaștere optică a caracterelor (OCR) atât la aplicația Cameră, cât și la Instrumentul Snipping.

Cum te va ajuta AI pe Windows 11

Asta le-ar permite utilizatorilor să selecteze text dintr-o fotografie realizată pe dispozitiv, să copieze și să lipească informații din aceste fișiere.

În mod similar, tehnologia OCR din Instrumentul Snipping va permite Windows să identifice textele din capturi de ecran pentru o copiere mai rapidă a clipboard-ului.

Se pare că Microsoft se joacă, de asemenea, cu conceptul de AI în aplicația Paint, ceea ce le-ar permite utilizatorilor să genereze un desen dintr-un mesaj text.

Sistemul de generare de imagini bazat pe text se va baza pe aceeași tehnologie de pe sistemul Bing Image Creator, care utilizează modelul OpenAI bazat pe DALL-E pentru a crea imagini generate de AI.

Într-o imagine mock-up internă partajată de Window Central, se poate observa cum un utilizator de Paint poate selecta dintr-o serie de fotografii cu „Venice Beach” pentru a le folosi alături de mesajul text „o schiță a unui patinator” pentru a crea o lucrare de artă.

În prezent, nu este clar când va lansa Microsoft aceste integrări AI pe Windows 11, deși gigantul a lansat mai multe instrumente AI în ultimul an.

În aprilie, compania a adăugat AI generativă DALL-E în Microsoft Edge, ceea ce a făcut din acesta primul browser care are un generator de imagini AI integrat.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Microsoft merge mai departe cu inteligența artificială. Unde ai putea găsi AI în Windows 11

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type