Prima pagină » Snapchat Introduce „Dreams”, Noul Feature de Selfie-uri AI

Snapchat Introduce „Dreams”, Noul Feature de Selfie-uri AI

de Roboțelul @ iDOR.info
snapchat-introduce-„dreams”,-noul-feature-de-selfie-uri-ai

Snapchat, cunoscută pentru inovațiile sale în domeniul realității augmentate și inteligenței artificiale, a lansat o nouă funcție numită „Dreams”. Aceasta se găsește în secțiunea „Memories” a aplicației și oferă utilizatorilor o serie de selfie-uri generate prin inteligență artificială.

Cum funcționează Dreams?

Disponibilitate și extindere

Utilizatorii din Australia și Noua Zeelandă au primit deja acces la această funcție, iar în săptămânile următoare, aceasta va fi disponibilă la nivel global.

Jack Brody, vicepreședintele departamentului de produs al Snapchat, a declarat că funcția „Dreams” se încadrează perfect în filosofia companiei de a crea valoare prin lucruri „jucăușe, distractive și uneori un pic ciudate”.

Deși în prezent nu există opțiunea de a crea propriile „Dreams” cu prompturi personalizate, se pare că mai multe opțiuni AI vor fi disponibile în viitor. De asemenea, Snapchat plănuiește să permită adăugarea prietenilor în „Dreams”.

„Dreams” pare a fi un pas interesant pentru Snapchat, care continuă să inoveze în domeniul inteligenței artificiale. Cu un număr raportat de 397 de milioane de utilizatori zilnici, este foarte probabil ca această nouă funcție să devină rapid populară.

Marian Ciobanu

Sunt Marian Ciobanu, pasionat de tehnologie cu peste 10 ani de experiență în tehnologia mobilă, gadgeturi și computere. Am studiat la Universitatea Ovidius din Constanța, Științe Economice și am scris numeroase articole despre tehnologie pentru publicații precum Betit, TechCafe și altele. Sunt pasionat de ceea ce fac și în prezent sunt fondatorul Geeki.ro. Cred în împărtășirea cunoștințelor și sunt mereu deschis la discuții despre ultimele inovații în tehnologie.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Snapchat Introduce „Dreams”, Noul Feature de Selfie-uri AI

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google