Prima pagină » Sterilizatoare UV pentru Clinici si Cabinete Medicale

Sterilizatoare UV pentru Clinici si Cabinete Medicale

de Roboțelul @ iDOR.info
sterilizatoare-uv-pentru-clinici-si-cabinete-medicale

Clinicile și cabinetele medicale acordă o atenție deosebită curățeniei și igienizării instrumentelor, obiectelor și suprafețelor cu care pacienții și personalul intră în contact, însă un pericol nevăzut este reprezentat de aerul care circulă în încăperi. Folosit în comun de persoane sănătoase și persoane cu diferite afecțiuni, aerul din interiorul unităților medicale este mediul în care se dezvoltă multe microorganisme dăunătoare. Dacă pentru echipamentele medicale și suprafețe se folosesc dezinfectanți chimici puternici și se face o igienizare periodică frecventă, dezinfecția aerului are nevoie de soluții moderne eficiente, de sterilizatoare UV, dispozitive care utilizează radiații ultraviolete pentru a combate microorganismele și a obține un aer curat și sănătos în clinici și cabinete medicale.

Beneficii pentru clinici și cabinete medicale

Numeroase studii științifice au demonstrat puterea germicidă a razelor ultraviolete în eliminarea visururilor, bacteriilor și mucegaiurilor din aer. Lumina UVC produsă de lămpi UV bactericide are capacitatea de a inactiva microorganismele și virusurile cunoscute și de a oferi pacienților și personalului medical un aer sigur, fără pericolul contractării infecțiilor sau al dezvoltării alergiilor la persoanele sensibile.

Sterilizare avansată

Sterilizatoarele UV reprezintă sunt o soluție optimă pentru purificarea aerului din încăperi în clinici și cabinete medicale, întrucât dezinfecția realizată cu ajutorul lor are o eficiență de 99,99 % în eliminarea microorganismelor care se dezvoltă și se transmit pe cale aeriană.

Standard înalt de igienă

În mediul spitalicesc, purificarea aerului din interior poate contribui la combaterea infecțiilor nozocomiale. Utilizarea sterilizatoarelor UV aer completează cu succes procedurile de dezinfecție a echipamentelor și suprafețelor în clinici și cabinete, asigurând un mediu sigur și sănătos atât pentru persoanele care prestează serviciile medicale, cât și pentru pacienții acestora.

Protecție și siguranță

Dispozitivele UV pentru aer acționează ca un scut de protecție împotriva tuturor agenților patogeni periculoși prezenți în aer. Au efecte virucide, germicide, bactericide, biocide și sunt concepute pentru a garanta siguranța persoanelor care își desfășoară activitatea în interiorul încăperilor în care sunt montate sau amplasate. Dezinfecția se face fără substanțe chimice și fără agent termic.

Recomandarea SPECTRA PROFESSIONAL UV SOLUTIONS

Clinicile și cabinetele medicale pot apela cu încredere la soluțiile profesionale Spectra, la sterilizatoare UV aer care asigură o purificare sigură și o eliminare a 99,99 % dintre agenții patogeni cunoscuți.

În funcție de nevoile fiecărui spațiu și de specificațiile tehnice ale produselor, sterilizatoarele UV pot fi utilizate în prezența persoanelor sau în absența acestora, cu măsurile de siguranță care se impun. Echipamentele UV Blow, UVC Flow C și UV-Fan M2 pot funcționa în prezența oamenilor, mecanismul de acțiune presupunând aspirația aerului în interiorul dispozitivului, acolo unde este expus la lumina germicidală și purificat, și eliberarea ulterioară a aerului curat în încăpere.

Caracteristicile spațiului din interiorul clinicii, numărul de încăperi și numărul de utilizatori, determină nevoi diferite. Se pot monta dispozitive fixe, cum sunt UV C Flow C care funcționează în regim continuu, dezinfectând straturile superioare de aer din încăpere, fără a expune la radiații persoanele din interior. Și UVC Blow este fix, cu diferența că principiul de acțiune este prin recircularea aerului.

Se poate opta și pentru dispozitive portabile, care pot deservi, pe rând, mai multe spații, cum sunt UV Fan M2 și UV Stick ST. Acestea se transportă ușor, fiind prevăzute cu rotițe. Din această ultimă categorie, UVC Mobile 360 este dotată cu senzori care detectează prezența umană și întrerup automat funcționarea.

Concluzii

Pentru clinici și cabinete medicale, cea mai eficientă purificare a aerului de germeni periculoși pentru sănătatea oamenilor se face cu ajutorul sterilizatoarelor UV aer. Cu montare fixă sau portabile, dispozitivele de purificare cu lumină UV germicidală elimină eficient 99,99 % dintre agenții patogeni, asigurând un aer curat și sănătos pentru personalul medical și pacienți și împiedicând transmiterea infecțiilor pe calea aerului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Sterilizatoare UV pentru Clinici si Cabinete Medicale

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google