Prima pagină » Sony Alpha 7C II și Sony Alpha 3C R sosesc pe 29 august; Ce ne rezervă noile aparate foto?

Sony Alpha 7C II și Sony Alpha 3C R sosesc pe 29 august; Ce ne rezervă noile aparate foto?

de Roboțelul @ iDOR.info
sony-alpha-7c-ii-si-sony-alpha-3c-r-sosesc-pe-29-august;-ce-ne-rezerva-noile-aparate-foto?

Sunt la mare căutare aparatele foto mirrorless, iar Sony are în portofoliu modele Alpha apreciate de pasionați de fotografie din întreaga lume. Ei bine, se apropie o nouă lansare, compania programând azi un eveniment de debut pe data de 29 august. Deși Sony ny a anunțat despre ce modele e vorba, leak-uri sunt, astfel că știm la ce să ne așteptăm. Mai jos avem detalii.

Se pare că Sony urmează să anunțe două modele: Alpha 7C II și Alpha 7C R. Pare că varianta 7C II va aduce un senzor de 33 MP care poate filma la calitate 4K 60 FPS. Va exista și o funcție de autofocus rapidă, iar pe partea de conectivitate ar trebui să primim slot pentru carduri SD, port HDMI, totul într-un corp compact care a popularizat și predecesorul.

Apare în cărți și Sony Alpha 7C R, model „cu greutate”, care va oferi un senzor de 61 MP full-frame. Acesta ar integra tehnologii AI, promite captură smart și o experiență de fotografiere completă. Printre feature-urile esențiale se află un slot pentru carduri SD, port micro HDMI, un display luminos. Sony ar trebui să anunțe și un obiectiv 16-35mm în cadrul evenimentului, cu deschidere F/2.8. 

Cât despre prețuri, Sony Alpha 7C II ar costa în jur de 2300 euro la debut. Aflăm mai multe detalii pe 29 august.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Sony Alpha 7C II și Sony Alpha 3C R sosesc pe 29 august; Ce ne rezervă noile aparate foto?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google