Prima pagină » Thai Weekend într-o locație din Târgu Mureș

Thai Weekend într-o locație din Târgu Mureș

de Redactia @ Zi-de-Zi
thai-weekend-intr-o-locatie-din-targu-mures

Uzina Foto din cartierul târgumureșean ”Unirii” va găzdui în perioada 11 – 13 august un eveniment organizat de Thai Kitchen, o afacere de familie care susține producătorii locali și afacerile din România. Începând de vineri, ora 17.00, cei interesați vor putea intra în contact cu preparatele culinare din bucătăria thailandeză.

„Bucătăria thailandeză este deosebit de jucăușă și inovatoare. Felurile de mâncare sunt preparate cu grijă pentru a stimula toate simțurile, cu gusturi contrastante, arome intense și o abundență de culori și texturi, toate aceste caracteristici fiind definitorii pentru bucătăria thailandeză. Elementele de bază precum sărat, dulce și iute sunt rearanjate la nesfârșit în numeroase configurații, fiecare fel de mâncare bucurându-se de propria sa balanță”, se menționează pe pagina de Facebook a evenimentului.

Alexandra BORDAȘ

Post-ul ”Thai Weekend” într-o locație din Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Această știre este preluată.
Sursa acestei stiri: Thai Weekend într-o locație din Târgu Mureș
Autor: redactia

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type