Prima pagină » Top cele mai potrivite telefoane de buget pe care să le cumperi în 2023 – Tion

Top cele mai potrivite telefoane de buget pe care să le cumperi în 2023 – Tion

de Roboțelul @ iDOR.info
top-cele-mai-potrivite-telefoane-de-buget-pe-care-sa-le-cumperi-in-2023-–-tion

Top cele mai potrivite telefoane de buget pe care să le cumperi în 2023

ADVERTORIAL.În momentul în care ne aflăm cu tehnologia, telefoanele au ajuns să fie cam tot ce vrei. De la cameră de fotografiat, de filmat, caiet de sarcini, până la un mic studio și multe altele. Și partea cea mai bună este că le ai doar la o mână în buzunar distanță. Nu mai este un secret că fiecare om a ajuns să dețină un telefon inteligent, până la urmă, parcă e și mai greu fără unul. Gândește-te puțin doar la cât de multe îți folosești telefonul. Practic, îți începi dimineața cu el. Cum? Păi ia gândește-te la alarmele de dimineață. După ce ai oprit alarmele și te-ai îmbrăcat, gata să mergi la birou, stai pe telefon fie să asculți muzică sau să dai mesaje. Și tot așa până la finalul zilei sau al bateriei când nu mai ai ce să faci, așa că îl lași la încărcat și ziua următoare o iei de la capăt. Totuși, ideal ar fi să nu îți trăiești toată viața pe telefon, și să găsești un echilibru.

Scris de T.Ex ADVERTORIAL.În momentul în care ne aflăm cu tehnologia, telefoanele au ajuns să fie cam tot ce vrei. De la cameră de fotografiat, de filmat, caiet de sarcini, până la un mic studio și multe altele. Și partea cea mai bună este că le ai doar la o mână în buzunar distanță. Nu mai este un secret că fiecare om a ajuns să dețină un telefon inteligent, până la urmă, parcă e și mai greu fără unul. Gândește-te puțin doar la cât de multe îți folosești telefonul. Practic, îți începi dimineața cu el. Cum? Păi ia gândește-te la alarmele de dimineață. După ce ai oprit alarmele și te-ai îmbrăcat, gata să mergi la birou, stai pe telefon fie să asculți muzică sau să dai mesaje. Și tot așa până la finalul zilei sau al bateriei când nu mai ai ce să faci, așa că îl lași la încărcat și ziua următoare o iei de la capăt. Totuși, ideal ar fi să nu îți trăiești toată viața pe telefon, și să găsești un echilibru.

Dacă venea cineva la tine pe vremea asta, acum 10 sau 15 ani și ți-ar fi spus că în viitor telefoanele o să aibă senzor de amprentă integrat în ecran sau mai multe camere decât un apartament obișnuit, l-ai fi crezut? Probabil că nu, dar aici am ajuns cu tehnologia și mai mult ca sigur că ne așteptă multe alte inovații de genul. Poate peste alți 10 sau 15 ani o să ne întrebăm „Dacă cinevea ar fi venit la tine în 2023 și ți-ar fi zis că telefoanele o să zboare, îl credeai?”.

Momentan, nu zburăm atât de mult cu gândul sau imaginația, și rămânem în prezent, cu telefoanele de acum. Și acum nu prea mai există telefoane „proaste”. Majoritatea, chiar și telefoanele ieftine nu mai sunt proaste și oferă funcțiile de bază și reușesc să se descurce foarte bine cu taskurile de zi cu zi.

Niște telefoane mai aparte – seria Nothing Phone

Din seria telefoanelor ieftine fac parte și Nothing Phone și Nothing Phone 2. Poate că numele acestor telefoane nu îți sună cunoscut, dar este și normal. Nu au o istorie atât de bogată precum firmele mari de telefoane. Ba chiar au o istorie destul de scurtă, dar care pare promițătoare.

Ambele modele de Nothing Phone funcționează cu un sistem de operare Android, cu o cameră frontală și două pe spate. Până acum, probabil că după această descriere îți sună ca un telefon obișnuit, doar că ceea ce atrage atenția asupra ambelor modele este designul lor. Pe spate, modelele de Nothing Phone au sticlă transparentă prin care vezi componentele. Și înainte să te entuziasmezi, pe lângă spatele transparent, Nothing Phone și Nothing Phone 2 au și niște benzi luminoase integrate în carcasă și pe care le poți face să lumineze când vrei și cum vrei.

Dacă ești în căutare de telefoane ieftine, dar și cu un design modern, îți recomandăm primul model de Nothing Phone. Al doilea model nu mai este un telefon ieftin, ci are prețuri comparabile cu cele ale vârfurilor de gamă de la alte companii.

Un telefon bun la toate – Samsung A53

Tot din seria telefoane ieftine, dar și cu Android face parte și Samsung A53. Raportat la prețul pe care îl plătești, specificațiile pe care le are sunt multe și destul de actuale. Hai să îți spunem ce primești dacă îți cumperi un A53.

În primul rând, o să ai parte de un telefon ieftin și cu 5G. Pe lângă asta, o să mai ai și o baterie mare și rezistentă, un ecran de 6,5 inch cu Super AMOLED și cu 120 Hz. Ce înseamnă asta în traducere liberă? Că ai un ecran mare, luminos și care se va mișca fără întârziere. Și chiar dacă nu ești pasionat de telefoane sau de tehnologie, nu prea poți să ignori camerele care au mulți megapixeli și faptul că poți filma în 4K.

Așa că, dacă vrei doar un telefon bun cu care să nu ai probleme o perioadă lungă de timp, atunci un Samsung A53 este perfect pentru tine și nevoile tale.

Un clasic – iPhone SE

Am tot vorbit mai sus despre telefoane cu sisteme de operare Android, așa că ar trebui să includem și unul cu IOS. Așa că, ne îndreptăm atenția și asupra unui iPhone SE. Un telefon de mici dimensiuni, cu o baterie micuță, dar care este foarte bine optimizată. Deși prin comparație, bateriile telefoanelor de mai sus sunt mai mari, micuța baterie a acestui telefon este la fel de rezistentă. Și asta dintr-un motiv foarte simplu, are un sistem de operare foarte bine optimizat.

Dacă ești în căutarea unui telefon ieftin, elegant, acoperit de sticlă și cu margini de aluminiu, un iPhone SE este perfect pentru tine.

(2538)




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Top cele mai potrivite telefoane de buget pe care să le cumperi în 2023 – Tion

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google