Prima pagină » Gmail pentru Android și iOS introduce funcția de traducere a e-mailurilor – Geeki.ro

Gmail pentru Android și iOS introduce funcția de traducere a e-mailurilor – Geeki.ro

de Roboțelul @ iDOR.info
gmail-pentru-android-si-ios-introduce-functia-de-traducere-a-e-mailurilor-–-geeki.ro

Comunicarea eficientă și rapidă este esențială. Cu toate acestea, bariera lingvistică poate fi adesea un obstacol major. Google, în încercarea sa continuă de a face viața mai ușoară pentru utilizatori, a venit cu o soluție inovatoare pentru această problemă.

O nouă funcție în Gmail

La începutul acestei luni, s-a raportat că Google lucrează la o nouă caracteristică pentru Gmail care va permite aplicației să traducă e-mailurile în limba nativă a utilizatorului (limba setată ca implicită pe dispozitiv). Această funcție este acum în curs de lansare pentru aplicația de pe Android și iOS. Este important de menționat că, în stadiul său actual, este o actualizare de partea serverului și a fost lansată doar pentru anumiți utilizatori beta. Dacă nu ați primit-o încă, vă puteți înscrie în perioada beta și așteptați ca funcția să fie activată pentru toată lumea.

Cum funcționează?

Dacă nu ați citit postarea anterioară, această funcție adaugă în Gmail capacitatea de a traduce un e-mail în limba preferată. Aceasta este o caracteristică convenabilă pentru persoanele care nu vorbesc mai multe limbi, dar lucrează într-un domeniu în care trebuie să interacționeze cu oameni din întreaga lume prin e-mail. Datorită acestei funcții, utilizatorii Gmail nu vor mai trebui să traducă manual e-mailurile pe care le-au primit, deoarece pot traduce cu ușurință din aplicație.

Odată disponibilă, funcția va fi accesibilă în meniul cu trei puncte, odată ce deschideți un e-mail. Apoi, va apărea o altă fereastră care permite aplicației Gmail să detecteze limba sau puteți alege dintr-o listă de limbi dintr-un meniu.

Având în vedere că versiunea beta a Gmail are deja această caracteristică, ne putem aștepta ca lansarea să devină mai extinsă în zilele și săptămânile următoare. Înainte să vă dați seama, va ajunge în sfârșit pe canalul stabil. Vom continua să vă ținem la curent pe măsură ce această funcție evoluează. Până atunci, stați pe recepție!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Gmail pentru Android și iOS introduce funcția de traducere a e-mailurilor – Geeki.ro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă