Prima pagină » Toto Cutugno a fost condus pe ultimul drum, la Milano. Sute de fani i-au fredonat melodiile și au aplaudat

Toto Cutugno a fost condus pe ultimul drum, la Milano. Sute de fani i-au fredonat melodiile și au aplaudat

de Roboțelul @ iDOR.info
toto-cutugno-a-fost-condus-pe-ultimul-drum,-la-milano.-sute-de-fani-i-au-fredonat-melodiile-si-au-aplaudat

Cântăreţul şi compozitorul italian Toto Cutugno, care a încetat din viaţă marţi la vârsta de 80 de ani, a fost condus joi pe ultimul drum. Slujba de înmormântare a avut loc la Milano, în faţa a sute de fani care au aplaudat şi fredonat, în semn de omagiu, unele dintre cele mai cunoscute melodii ale artistului, transmite EFE, preluat de Agerpres.

Slujba de înmormântare a avut loc în biserica catolică Santi Nereo e Achilleo din Milano, în prezenţa soţiei Carla, a fiului său Nicolo, a nepoţilor şi a altor rude.

Carla Cutugno și Nicolo Cutugno - sursa foto: Profimedia Images
Carla Cutugno și Nicolo Cutugno – sursa foto: Profimedia Images

La ceremonie au participat de asemenea muzicieni renumiţi precum Gianni Morandi şi Pupo, alături de care Toto Cutugno a urcat pe scenă, în anii ’80, la Festivalul de la Sanremo şi cu ocazia altor evenimente.

Gianni Morandi și Pupo – sursa foto: Profimedia Images

Numeroşi prieteni şi fani ai acestui muzician discret, prezenţi joi la înmormântare, au aplaudat şi fredonat unele dintre cele mai de succes melodii ale sale, „L’Italiano”, notează EFE.

Slujba de înmormântare a avut loc în biserica catolică Santi Nereo e Achilleo din Milano Sursa foto: Profimedia Images

Morandi l-a lăudat pe „cantautorul” Toto Cutugno, iar Pupo a spus că, dintre toate melodiile cu care acest artist a marcat o generaţie, el „ar fi furat” piesa „Gli amori”, care face parte din coloana sonoră a filmului „Non ti muovere” (2004), cu Penelope Cruz în rol principal.

Toto Cutugno a încetat din viaţă marţi la spitalul San Raffaele din Milano, după ce o afecţiune de care suferea de multă vreme s-a agravat.

Editor : M.I.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Toto Cutugno a fost condus pe ultimul drum, la Milano. Sute de fani i-au fredonat melodiile și au aplaudat

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google