Prima pagină » Victor Cornea a plecat în SUA fără Andreea Bălan, dar a ținut să-i facă o surpriză

Victor Cornea a plecat în SUA fără Andreea Bălan, dar a ținut să-i facă o surpriză

de Roboțelul @ iDOR.info
victor-cornea-a-plecat-in-sua-fara-andreea-balan,-dar-a-tinut-sa-i-faca-o-surpriza
  • SuperLiga: CFRBotoșani, vineri, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: DinamoPetrolul, sâmbătă, 21:45, DGS 1

Spre deosebire de ce s-a întâmplat la Wimbledon, Victor Cornea nu este însoțit la New York de partenera sa, Andreea Bălan, căreia i-a făcut după plecare.

Galerie Foto

Victor Cornea, cadou pentru Andreea Bălan

Este vorba despre un buchet uriaș de flori, pe care Andreea Bălan l-a primit imediat după ce Victor Cornea a aterizat la New York.

Nu am primit niciodată un buchet atât de frumos”, a scris Andreea Bălan, în descrierea clipului în care este imortalizat momentul în care primește cadoul.

@andreeabalan Nu am primit niciodata un buchet atat de frumos 🙏❤️#grateful #love #blessed #happy ♬ Emotional Piano for the Soul (Inspirational Background Music) – Fearless Motivation Instrumentals

Cum arată casa de 850.000 € a Andreei Bălan! Imaginile au adunat două milioane de vizualizări

Andreea Bălan a făcut un tur al vilei pe care o deține în Pipera. Imaginile postate pe Tik Tok au adunat două milioane de vizualizări în doar 24 de ore.

Galerie Foto

Casa a fost construită în urmă cu aproximativ un deceniu, când Andreea Bălan era într-o relație cu artistul Keo. După despărțire, cântăreața i-a cumpărat partea acestuia și a transformat ceea ce inițial era un duplex într-o locuință de peste 300 de metri pătrați.

E zona foarte bună, casa este foarte mare. În Pipera. Cred că valorează în jur de 850.000 de euro. Are 340 de metri pătrați cu un teren de 500 de metri pătrați. Are multe, multe camere. Două sau trei locuri de parcare.

Are două intrări pentru că a fost construită ca duplex inițial, însă acum este o casă mare. Spălăm cu două mașini de spălat, uscător, călcător. Avem doi copii și sunt multe de spălat. Living-ul are 120 de metri pătrați”, a spus Andreea Bălan, într-un video postat pe rețelele sociale.

Etichete: victor cornea , andreea balan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Victor Cornea a plecat în SUA fără Andreea Bălan, dar a ținut să-i facă o surpriză

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă