Prima pagină » Windows 11 se schimbă, din nou, dar de data asta în avantajul tău

Windows 11 se schimbă, din nou, dar de data asta în avantajul tău

de Roboțelul @ iDOR.info
windows-11-se-schimba,-din-nou,-dar-de-data-asta-in-avantajul-tau

Realizarea unei copii de rezervă a computerului cu Windows nu este cel mai simplu proces, dar Microsoft a căutat să schimbe asta.

Au fost aduse îmbunătățiri notabile în departamentul de backup și restaurare în ultimele luni, iar compania nici măcar nu a terminat cu veștile bune.

Acum, Microsoft a anunțat o experiență ceva mai centralizată pentru realizarea de copii de rezervă a datelor, sub forma unei noi aplicații numite pur și simplu Backup.

Microsoft face, în sfârșit, un update util pe Windows 11

Cu cea mai recentă versiune Insider a Windows 11, versiunea 22631.2262, Microsoft introduce oficial Insiders în aplicația Windows Backup.

După deschiderea aplicației din meniul de pornire, vei putea face backup pentru foldere, aplicații, setări, preferințe și acreditări, cum ar fi parolele Wi-Fi.

Odată ce ești gata, apasă butonul „Backup” și, când se termină backupul, vei putea continua de unde ai rămas. Aplicația îți va oferi, de asemenea, o estimare a cât spațiu ar trebui să ocupe copia de rezervă.

Microsoft a adus și alte îmbunătățiri la backup-urile din versiunile Insider anterioare, deși până acum nu toate modificările au fost implementate pe toate PC-urile cu Windows 11.

Și anume, pinii aplicației vor fi, de asemenea, salvați ca parte a copiei de rezervă și restaurați, așa că, dacă ai aplicații din Microsoft Store salvate în bara de activități, acestea ar trebui să fie exact acolo unde le-ai lăsat după ce ai restaurat noul computer.

Vei putea, de asemenea, să faci copii de rezervă ale setărilor și preferințelor, ceva ce în cea mai mare parte nu era posibil înainte fără ajutorul instrumentelor terțe.

Acest lucru va fi util, deoarece înseamnă că nu va trebui să vă modifici din nou setările odată ce ai terminat de mutat fișerele. Aplicația Windows Backup pare a fi punctul culminant.

Aceasta este cu siguranță o noutate utilă pentru toată lumea. Din păcate, totuși, va trebui să aștepți cel puțin câteva săptămâni sau luni pentru a încerca Backup.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Windows 11 se schimbă, din nou, dar de data asta în avantajul tău

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă