Prima pagină » A înfuriat-o pe Meghan! Imagini riscante din culisele serialului Suits, cu ducesa în poziții… relaxate

A înfuriat-o pe Meghan! Imagini riscante din culisele serialului Suits, cu ducesa în poziții… relaxate

de Roboțelul @ iDOR.info
a-infuriat-o-pe-meghan!-imagini-riscante-din-culisele-serialului-suits,-cu-ducesa-in-pozitii…-relaxate

Astăzi, soția Prințului Harry este atât de atentă la imaginea ei, încât orice cadru relaxat din trecutul ei o deranjează.

S-a întâmplat după ce fostul ei coleg din serialul Suits, Patrick J. Adams, a postat la începutul acestei săptămâni imagini nemaivăzute cu ducesa, din pauzele de filmări.

Meghan Markle poze din culise jpg

Patrick, care a jucat rolul iubitului lui Meghan în serialul cu avocați din 2011 până în 2017, i-a surprins pe fani când a postat pe Instagram o serie de fotografii intime cu Meghan Markle, din culisele producției. Cu toate acestea, după ce imaginile nemaivăzute până acum au făcut înconjurul internetului, Patrick le-a șters pe toate din feed-ul său.

Mai mult, actorul și-a cerut scuze că a împărtășit această serie de fotografii nemaivăzute ale ducesei pe platoul de filmare, susținând că acestea a fost „o neglijență jenantă”. Actorul în vârstă de 42 de ani susține că motivul pentru care le-a înlăturat a fost pentru că le-a considerat nepotrivite pe fondul tensiunilor dintre sindicatul actorilor și scenariștilor SAG-AFTRA și Alianța Producătorilor de Film și Televiziune.

Meghan Markle in culisele serialului Suits

Imaginea 1/6: Meghan Markle in culisele serialului Suits

„Zilele trecute, am lăsat o călătorie în trecutul Suits să mă distragă de la lupta foarte reală și continuă pe care toată lumea din @sagaftra continuă să o ducă, în efortul său de a câștiga compensații și protecții realiste în secolul 21”, a scris actorul într-un mesaj distribuit într-un story pe Instagram. „A fost o neglijență jenantă pentru care îmi pare incredibil de rău.”

Patrick a adăugat că le este recunoscător celor care „l-au corectat cu blândețe și rapiditate”. Să se fi aflat, printre aceștia, și Meghan Markle, neplăcut surprinsă să se vadă în posturi prea relaxate, pe internet?

Patrick a postat marți un carusel de imagini din culisele serialului, cu Meghan și alte vedete din Suits, pe care le-a subtitrat cu mesajul: „Mi-e dor de prietenii mei”. Una dintre imagini o arată pe soția Prințului Harry întinsă pe podea, cu picioarele goale sprijinite pe un dulap, alături de colega ei, Sarah Rafferty.

Foto: Instagram, Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: A înfuriat-o pe Meghan! Imagini riscante din culisele serialului Suits, cu ducesa în poziții… relaxate

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google