Prima pagină » Cine este Oana Zăvoranu? Biografie: vârstă, carieră, familie. Actrița a divorțat de curând

Cine este Oana Zăvoranu? Biografie: vârstă, carieră, familie. Actrița a divorțat de curând

de Roboțelul @ iDOR.info
cine-este-oana-zavoranu?-biografie:-varsta,-cariera,-familie.-actrita-a-divortat-de-curand

In articol:


Cine este Oana Zăvoranu? Biografie: vârstă, carieră, familie. Vezi detalii despre viața actriței și cântăreței, dar și despre divorțul prin care a trecut.

Oana Zăvoranu, pe numele ei real Ioana Zăvoranu este o actriță, cântăreață și moderatoare de televiziune, născută pe data de 16 iunie 1973.  

Oana Zăvoranu a urmat Colegiul Național I. L. Caragiale și a absolvit dreptul la Universitatea Titu Maiorescu din București, însă la sugestia unor prieteni s-a prezentat la un casting ce avea drept scop găsirea unei prezentatoare TV, astfel că și-a început cariera în televiziune în anul 2000. 

Doi ani mai târziu, Oana a primit și primul său rol într-un serial de televiziune, iar în 2004 a apărut în filmul italian Modigliani, unde a interpretat rolul Eugeniei Modigliani. A început să apară la TV, atât în seriale, cât și invitată la emisiuni, unde comenta adesea relația pe care o are cu mama sa, cele două nefiind într-o relație bună.  

Oana Zăvoranu este fiica Marianei și a lui Ioan Bănicioiu, de care a divorțat mai târziu, iar Oana a fost înfiată de Nicolae Zăvoranu, cel cu care mama ei și-a refăcut viața.

Oana Zăvoranu este cunoscută și pentru mariajul pe care l-a avut cu cântărețul Pepe, de care a divorțat, iar bruneta și-a refăcut viața cu Alex Ashraf, dar de care a divorțat recent.  Oana Zăvoranu nu are copii.  

Citește și: „Banii mei l-au făcut dorit” Oana Zăvoranu a fost înșelată și în trecut de Alex Ashraf, dar l-a iertat. Vedeta a scos la iveală detalii șocante din mariajul ei: „Am făcut slujbe atunci, am mers la preot”

Citeste si: Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citeste si: UPDATE/FOTO/VIDEO- O tânără a fost descoperită decedată pe o plajă din Mamaia. Ea a fost văzută de mai mulți trecători care au apelat 112: „S-ar fi putut întâmpla peste noapte”- stirilekanald.ro

Cine este Oana Zăvoranu? Biografie: vârstă, carieră, familie. Detalii neștiute despre viața actriței

Cine este Oana Zăvoranu? Biografie: vârstă, carieră, familie. Detalii neștiute despre viața actriței

[Sursa foto: Instagram – Oana Zăvoranu]

Studii și carieră Oana Zăvoranu 

Oana Zăvoranu urmat Colegiul Național I. L. Caragiale și a absolvit dreptul la Universitatea Titu Maiorescu din București, dar și-a început cariera în televiziune la insistențele prietenilor, cei care au trimis-o la un casting pentru postul de moderator al unei emisiuni, pe care l-a luat, începându-și cariera în 2000.

A primit primul său rol într-un serial, doi ani mai târziu, iar în 2004 a apărut și într-un film italian.  

În 2007, Oana Zăvoranu s-a întors pe micile ecrane în calitate de moderator, iar tot în 2007, artista și-a lansat albumul de debut, intitulat Mai bună ca niciodată, alături de discurile single „Pusă pe Fapte” și „Cariño”. În paralel, Oana Zăvoranu continua și cu televiziunea, în calitate de moderator, iar în cariera sa a fost imaginea mai multor posturi TV.

În 2009, Oana Zăvoranu modera emisiunea Pact cu diavolița, difuzată de postul Kanal D. 

În 2019, Oana Zăvoranu a revenit în seriale, unde a jucat într-un serial cunoscut și iubit, fiind personajul principal negativ.  

Citește și: Oana Zăvoranu a vorbit despre împăcarea cu Pepe, la scurt timp după ce a anunțat divorțul de Alex Ashraf! A spus-o clar și răspicat

Citeste si: „Când l-am văzut cu cătușele pe mâini, mie mi-a fost o milă incredibil de mare. Nu-i pare rău deloc. Se uita cu ură pe mine.” Dana Roba a mărturisit detalii surprinzătoare din ziua confruntării cu fostul ei soț- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO- Acuzații tulburătoare. Mai mulți copii ar fi fost bătuți de educatoare- stirilekanald.ro

Citeste si: Cauza morții Laurei Roşca, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia- radioimpuls.ro

Cine este Oana Zăvoranu? Biografie: vârstă, carieră, familie. Detalii neștiute despre viața actriței

Cine este Oana Zăvoranu? Biografie: vârstă, carieră, familie. Detalii neștiute despre viața actriței

[Sursa foto: Instagram – Oana Zăvoranu]

De ce au divorțat Oana Zăvoranu și Alex Ashraf după 7 ani de căsătorie? 

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf divorțează după 7 ani de căsătorie, iar confirmarea a venit chiar din partea Oanei, iar separarea va avea loc la judecătorie. Cei doi păreau să aibă o relație sudată și frumoasă în lumea mondenă, însă realitatea era altă.

Zvonuri au apărut încă din 2021, atunci când s-ar fi aflat că relația celor doi nu mai este ca la început, iar acest lucru s-a confirmat acum. Cei doi au început o relație atunci când Oana Zăvoranu nu mai credea în dragoste și nu mai avea încredere în bărbați, iar Alex s-a dovedit a fi cel de care avea nevoie pentru o lungă perioadă.  

Din declarațiile Oanei Zăvoranu, Alex Ashraf ar fi ținut sub papuc de către o altă femeie, care ar lucra la un bordel, în Geneva, iar tot din spusele ei, Alex ar fi fost cel care a călcat strâmb. Oana Zăvoranu a acceptat situația o perioadă, însă cel care a înaintat actele de divorț a fost chiar Alex.  

”Nu are voie (să aibă Instagram – n.r.). E ca la pușcărie unde e. Casa în care stă, mobila, mașina, tot… Sunt luate din banii soției (ai ei – n.r.). E la bordel fizic, în Geneva, Elveția. El stă cumințel să o aștepte. Sunt de un an și jumătate împreună, dar am tăcut eu”, a spus Oana Zăvoranu.  

Surse- playtech.ro, wikipedia.org




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cine este Oana Zăvoranu? Biografie: vârstă, carieră, familie. Actrița a divorțat de curând

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type