Prima pagină » A murit actorul român care a dat voce unora dintre cele mai îndrăgite personaje de desene animate

A murit actorul român care a dat voce unora dintre cele mai îndrăgite personaje de desene animate

de Roboțelul @ iDOR.info
a-murit-actorul-roman-care-a-dat-voce-unora-dintre-cele-mai-indragite-personaje-de-desene-animate

Sambata, 09 Septembrie 2023, ora 11:34

3824 citiri

A murit actorul român care a dat voce unora dintre cele mai îndrăgite personaje de desene animate

Actorul Ion Rușcuț

Ion Ruscuț, actorul român care a dat voce multor personaje din desene animate, a murit. Peste doar câteva zile urma să împlinească 68 de ani.

Vestea tristă a fost dată de colegii săi de breaslă.

Vocea actorului Ion Ruscuț rămâne inconfundabilă, fiind recunoscut ușor după ce a dublat voci în special în serialele de desene animate.

Vineri, 8 septembrie, actorul a fost înmormântat în satul Tăut, din județul Bihor, unde au fost prezenți apropiații și prietenii săi.

Teatrul Regina Maria din Oradea, unde actorul și-a adus contribuția și a rămas în memoria publicului, i-a adus un ultim omagiu într-o postare pe rețelele de socializare.

„A plecat dintre noi prea devreme Ion Ruscuț. Bunul meu actor de la Oradea. La filmări îmi povestea mereu despre casa lui de la Tăut. Se bucura ca un copil în fiecare dimineață că ne vedem din nou pe platou. Era fericit si împăcat. Și cu un umor de neegalat, molcom ardelenesc plin de înțelesuri și subtilități. Drum liniștit, Ioane!”, a fost mesajul transmis de un coleg de breaslă a actorului.

Cioloş, întrebat despre o candidatură la alegerile prezidenţiale: Mă simt pregătit

Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a afirmat sâmbătă, la Prima TV, că se simte pregătit pentru o candidatură la alegerile prezidenţiale, dar de aici până la a candida este drum lung….

O nouă ocazie de victimizare pentru George Simion. AEP a demarat un control privind modul în care sunt cheltuiți banii din subvenție

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Toni Greblă, a declarat vineri pentru News.ro că instituţia a demarat un control la partidul AUR, urmare a numeroaselor sesizări primite din…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: A murit actorul român care a dat voce unora dintre cele mai îndrăgite personaje de desene animate

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type